20 yaş iş önerisi

Hocam çorap işindeyim 7K maaş alıyorum ama çok zor hocam çok stresli bir iş ve geleceğide yok ama maaşı iyi olması dışında bir faydası yok o yüzden başka bir iş arıyorum.

Bir başka konuya yazdığım mesaj. Üzerinde ustalacağın her işin geleceği vardır. Dükkan açıp hazır mal satmak ölümlüdür.

Hangi işveren o göstersene ailecek başvuralım. Tekstil işinde 6- 7 bin kim alıyor? Öyle bir şey yok asgari ücretin maksimum 1000 TL üstü alınıyor yanlış bilgi sunmayın.
Asgari ücretin üstünde alan var. Günlükçüler 300 alıyor, 24 gün çalıştığını varsayalım aşağı yukarı 7000 Tl almış oluyorlar. (Cumartesi ve pazarı dahil etmedim)

Edit: Tabii belli bir kısmın asgari ücret aldığını görmezden gelemeyiz.

Gördüğüm en boş konu. Herhangi bir vasfının olup olmadığını tahmin mi etmemiz gerekiyor? Herhangi bir diploman falan var mı?

Ben iş önerisi dedim hocam vasıflı demedim zaten diploma olarak lise var.

Fotoğrafçıların yanına falan git. Sezonluk işler var. Bölgenizde artık ne yetişiyorsa onlara toplayacak işçilere ihtiyaç var. Sanayiye gidebilirsin. Fabrikalara gidebilirsin. Parası iyi yazmışsın ama lise diplomasıyla en fazla asgari ücret.

Hocam abim üniversite mezunu 5 k para alıyor iş bulamıyor diplomanın önemli olduğunu sanmıyorum artık bu devirde yanlış anlamayın kendi düşüncem bu.

Hocam abim üniversite mezunu 5 k para alıyor iş bulamıyor diplomanın önemli olduğunu sanmıyorum artık bu devirde yanlış anlamayın kendi düşüncem bu.

Gidip de adı sanı bilinmeyen üniversitelerde, dandik bölümler okursan tabii o kadar alırsın. Her üniversite okuyan milyarder olmuyor. Önemli olan nitelikli üniversite bitirmek. Benim kuzenim Bahçeşehir hukuk fakültesini bitirdi. Şu an maddi durumu oldukça iyi. Böyle düşünen insanlar herhangi bir üniversiteye girince zengin olunuyor sanıyor genelde.

Ona gerek kalmadı artık asgari ücretle çalıştıran çoğu yer işkurdan para alma derdinde olduğu için internetten işkura girerseniz yüzlerce iş ilanı var.
Oralardan daha kolay bulabilirsiniz.Genelde direkt telefon numaraları oluyor.

Bana kalsa 3 ay bilgisayarın başında kasarım dersen yazılım yada ux tasarımı öğren.ux tasarım dediğim de havalı ismi.Figma.Figmayı öğrenirsen iş bulursun linkedlnde yüzlerce ux iş ilanı var.
Yada cnc operatörlüğü de yapabilirsin iyi bir cnc operatörü iyi para alır.
Bunun dışında amele iş dışında kariyere,secret cv ve yenibirişe de bakmanı öneririm.

Hocam çoğu insan üniversite mezunu ve iş bulamıyorlar çoğu lcw getir vb sirkerlerde çalısıyor ülkemizde okumanın faydası yok demiyorum ama imkanlarımız yok artık.

Bende tekstildeyim hocam 6'dan aşağı görmedim veren.
Oda değil de 20 yaşındayım 7K aldığım para eriyip bitiyor gerçekten ne evlilik hayali ne de gelecek düşünüyorum konuyla alakasız ama gerçek bu

Bu ux dediğiniz tam olarak nedir hocam.

Son düzenleme:

Hocam ux tasarımı kullanıcı arayüz tasarımı diyebiliriz.
Örneğin telefon temaları, şu anda yazdığım Technopat Sosyal forumunun genel tasarımı, uygulamalardaki butonların konulduğu yerler hepsi birer ux tasarımdır hocam.
Figma programı üzerinden yapılıyor.
İnternette ve Udemy'de birçok ux tasarımla ilgili bilgi bulabilirsiniz.
Genel olarak figma üzerinden internet sitelerinin arayüzünü tasarlıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…