Yanılıyorsunuz. Yani başıma bir şey gelmeyecekse ve *mcı olarak tanınmayacaksam forumda itiraz ediyorum.
Bahsettiğiniz 20 yaş altı kızlar genelde kendini bir halt sanan kitle, evet böyle insanlar var ama bütün 20 yaş altı kızları da aynı kümeye koymak saçmalık olur.
17 yaşımdayken dünyalar tatlısı bir sevgilim vardı, ne öyle regl oldum falan diye havalara girerdi ne de öyle yakışıklı tipli zengin birini arardı (ki benimle sevgili olması da öyle birini aramadığının en büyük kanıtı
) ne de öyle "ay ojem bitti yha öff" diye takılırdı.
Ve erkeklerin askerlik yapması günümüzde eskisi kadar büyük bir sorun değil çünkü profesyonel ordular çoğaldı ve yapılan askerlik süresi ciddi anlamda azaldı, üstelik bedelli askerlik diye bir şey var.
Kızların tarafına baktığımızda ise doğum gibi çok sancılı bir süreç var.
Üstelik (en azından Türkiye için konuşuyorum) kızlarda gelecek kaygısı yaşayıp yüksek maaşlı işler arıyorlar. Zaten iki cinsiyettede aramaması = zenginlik oluyor.
Yani kız erkek ayrımı yapmaktansa zengin-fakir ayrımı yapmak en mantıklısı bence.
Üstelik "boşanırsın, nafaka ödersin" gibi tek cümlede olmuyor o dediklerin. Boşanma sürecinde çok mızmızlık yapan mı dersin boşandıktan sonra ölümle tehdit etmek mi dersin bunların hepsini görüyoruz canım ülkemde.
Ve zaten toplum "şımarık kız" gördüğünde bir güzel dalga geçiyor. Ve yine her ne yazık ki iş işten geçmiş olsa da bir cinayet işlendiğinde %80 TW'da gündem oluyor.
Bunlar yüzünden lütfen herkesi bir kümeye koymaya çalışmayın, teşekkür.