20 yaşında futbola başlanır mı?

498488

Decapat
Selamün aleyküm 20 yaşındayım futbolda yeteneğimin olduğunu düşünüyorum ego olarak değil de kendimi biliyorum ama öyle haftada ayda bir halı saha falan oynama sıklığım bu şekil ve amcam bir futbol kulübünün başında şu an altyapı vb. beni denemesini isteyeceğim sizce bu yaştan sonra bir yerlere gelinebilir mi?

Sıkı çalışma ile yapılmayacak şey olduğuna inanmıyorum hocam. Eğer gerçekten iyi bir oyuncu olmak için çabalıyorsanız olursunuz.

Hocam yaşınız çok yüksek ama siz deneyebilirsiniz çok sıkı antreman yapın ve oyun görüşünüzü genişletin.

Hocam yaşınız çok yüksek ama siz deneyebilirsiniz çok sıkı antrenman yapın ve oyun görüşünüzü genişletin.

Topa dokunamayan profesyonel oyuncuları görünce benim ne eksiğim var diyorum denemek istiyorum hocam o yüzden.

Sıkı çalışma ile yapılmayacak şey olduğuna inanmıyorum hocam. Eğer gerçekten iyi bir oyuncu olmak için çabalıyorsanız olursunuz.

Eyvallah teşekkür ederim.

Hocam 20 yaşındasınız bir kulüp de altyapıya almazlar. Sosyal çevrenizde kendinizi denemeye çalışın. Sık sık maç yapın.

Vardy yapmış sen neden yapamayasın?

Hocam 20 yaşındasınız bir kulüp de altyapıya almazlar. Sosyal çevrenizde kendinizi denemeye çalışın. Sık sık maç yapın.

O nasıl oluyor 21 yasında giren de var 15 yaşında giren de çevremde maç yapsam kime göstereceğim kendimi. D

O nasıl oluyor 21 yasında giren de var 15 yaşında giren de çevremde maç yapsam kime göstereceğim kendimi. D
Hocam o girenler tanıdık torpil sayesinde girmiştir. Yakınınızda olan futbol altyapılarına gidin kendinizi bir deneyin belki orada hocalar beğenip alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…