20 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

quatraa

Zeptopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Yeni 20 yaşına girdim hiç sevgilim olmadı. Ben istemedim, doğru kızı bekledim hep. Bu devirin kızları sevgili yapmayı marifet sanıyor. 1 ay date çıkmayınca kötü hissediyorlar. Birkaç kızla konuştum, hepsinin amacı gerçekten takılıp geçmek, egosunu tatmin etmek, ilgi açlığını gidermek. En azından bana denk gelenler böyleydi. Sadık, her koşulda sevecek, geçmişi temiz, dış görünüş olarak da sevebileceğim birini bulmak imkansız mı arkadaşlar bu devirde? Çıkar mı karşıma artık böyle biri?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafa yapjjdan dolayı olmuyor.

Kafa yapısında ne var hocam? Kendisi geçmişte kimseyle çıkmamış, geçmişte kimseyle çıkmayan birini istiyor. Bundan doğal ne var? Ben hayatımda sigara & alkol kullanmadım, hayatıma alacağım kişinin de kullanmamasını isteyebilirim. Hayatında hiç cinsel ilişki yaşamamış biri de cinsel ilişki yaşamamış birini isteyebilir. Bunlar normal beklentiler. Sadık olmama konusuna gelirsek de ben hem erkeğin hem de kadının sadık olmasının azaldığını düşünüyorum. Aldatmanın marifet olduğunu sanan bir kitle var. Karşına illa çıkar beklentilerini karşılayan birisi. Daha gençliğinin başındasın.

Herkes istediği her şeyi isteyebilir bunda problem yok zaten de burda arkadaşın sıkıntısı eğer dindar değilse ki dinden dolayı olduğunu söylemediği için dindar değilmiş gibi yorum yapacağım.Daha bu konuda herhangi bir tecrübesi yok. Herhangi iki insanın birbirinin ilk sevgilisi olması daha iyi anlaştığı anlamına gelmiyor. 20 yaşına gelmiş bundan sonraki her sene sevgilisi olmayan kız sayısı azalacak bulması gittikçe zorlaşacak. Bulduktan sonra memnun edip etmeyeceğini de bilmiyor tecrübesi yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…