200.000TL güncel render sistemi önerisi

RIDVANAZOR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba.

200.000 TL bütçem var ve bu bütçeyle sistem parçalarının tek bir web sitesinden toplanarak hazır halde gelmesini tercih ediyorum. 3DMAX programını mimarlık işleri için kullanıyorum ve bu doğrultuda en iyi render performansını hangi sistemden alabileceğimi öğrenmek istiyorum. i9 Ultra 285k modeli mi daha uygun olur, yoksa yakın zamanda çıkacak daha iyi bir model var mı?

Bu soruların yanıtı doğrultusunda önerilerinize ihtiyacım var. Amacım, 3DMAX kullanırken en hızlı render performansını elde etmek. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Önerilerinizi link ya da ekran görüntüsü (SS) olarak paylaşabilirsiniz.

Not: Sistem 2-3 ay içinde toplanacağı için yeni bir teknoloji ya da model çıkacaksa bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arma Computer'a bir bakın isterseniz. İş istasyonları konusunda üst düzey sistemler satıyorlar. 200 bin TL'ye Ryzen 9 9950X'li ve RTX 4090'lı bir sistem alabilirsiniz ancak 2025'in ilk çeyreğinde RTX 5090 piyasaya sürülecek denildiği için beklemek daha mantıklı.

Son düzenleme:

AMD Ryzen 9 9950X3D işlemci ne zaman çıkar

Daha çok oyun diye biliyorum fakat bilen varsa daha iyi aydınlatabilir önbellekler 3d renderlarında işe yarar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…