200-1000 TL arası mikrofon önerisi

lofti

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 200 1K arası Mic önerisi verir misiniz?

Arkadaşlar 200 1K arası Mic önerisi verir misiniz?
Hocam alacağınız mikrofonla 2010 Skype konuşmalarında kullanılan dandik mikrofonla. Biraz para ekleyip kaliteli kulaklık alın mikrofonu daha iyi olur emin olun.

Hocam haklısınız fakat harici Mic lazım.
He tm hocam. Kusura bakmayın lütfen. Sadece fikir vermek istedim. Bakıp geleceğim. İyi akşamlar

Hocam haklısınız fakat harici Mic lazım.

Bu nasıl hocam?

He tm hocam. Kusura bakmayın lütfen. Sadece fikir vermek istedim. Bakıp geleceğim. İyi akşamlar.

Ne kusuru hocam yanlış anlaşıldım siz kusura bakmayın ama iyi akşamlar dilerim.

Sağ olun hocam gayet güzel Allah razı olsun.

Ne kusuru hocam yanlış anlaşıldım siz kusura bakmayın ama iyi akşamlar dilerim.

Sağ olun hocam gayet güzel Allah razı olsun.
Hocam attığım nasıl. Size uydumu? Uyuyorsa çözüm olarak işaretler misiniz lütfen.

Hocam attığım nasıl. Size uydu mu? Uyuyorsa çözüm olarak işaretler misiniz lütfen.

Hocam ben böyle bir liste yapıyorum az bir şey bekleyelim olur mu liste içinden sevmeyi planlıyorum yanlış anlamazsanız öneriniz var için çok teşekkür ederim.

Hocam attığım nasıl. Size uydumu? Uyuyorsa çözüm olarak işaretler misiniz lütfen.
Ama aralarında en çok bu mici beğendim büyük ihtimalle çözüm olarak işaret edeceğim

Hocam istersen biraz daha
Atayım.

Hocam müsaitseniz çok güzel olur aklımda BM800 lioncastls100 Rampage ve Razer markaları var illede 1K olmasına gerek yok bana kalırsa.
Yarın atarım hocam uyuyacağım. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…