MKaana Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 15 Mart 2022 #11 Yener K. dedi: Bloody zaten a4'e ait güzel bir markadır. Genelde tavsiye ediliyor. Başka fikrim yok. Arkadaşlar da baksınlar. Genişletmek için tıkla... Bloody'nin yazılımı paralı diye biliyorum drag Click yazılımdan yapılmıyor mu? Yanlışım varsa düzelt.
Yener K. dedi: Bloody zaten a4'e ait güzel bir markadır. Genelde tavsiye ediliyor. Başka fikrim yok. Arkadaşlar da baksınlar. Genişletmek için tıkla... Bloody'nin yazılımı paralı diye biliyorum drag Click yazılımdan yapılmıyor mu? Yanlışım varsa düzelt.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 15 Mart 2022 #12 Hayır yazılım ile değil. Sizin eliniz ile yapacağınız şey. Yazılım ile ufak tefek şeyler ile değiştirip daha kolay yapmanı sağlar.
Hayır yazılım ile değil. Sizin eliniz ile yapacağınız şey. Yazılım ile ufak tefek şeyler ile değiştirip daha kolay yapmanı sağlar.
K Kyvex.1 Femtopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #13 Silinen üye dedi: Drag Click sizin yapacağınız şey. Öğrenirseniz her mouse ile yapabilirsiniz ki bu kaliteli bir marka ve birçok kişi yapabiliyor. Yani evet var. Genişletmek için tıkla... Yapabiliyorum bu farede oluyordu az çok ama bozuldu 200 240 TL arası mouse arıyorum. MKaana dedi: Bloody'nin yazılımı paralı diye biliyorum drag Click yazılımdan yapılmıyor mu? Yanlışım varsa paralı değil. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Razer DeathAdder essential var her mouse ile drag Click yapılabilir, sadece tekniğini bulmanız lazım bu fareye bakmanızı öneririm. https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-essential-gaming-mouse-rz01-02540100-r3m1-p-HBV00000JFY3D?magaza=Zonebili%C5%9Fim Genişletmek için tıkla... Bu fare ile drag Click oluyor mu bu fare sadece jitter ve butterfly için diye biliyorum ben yanlışsa düzeltin. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2022
Silinen üye dedi: Drag Click sizin yapacağınız şey. Öğrenirseniz her mouse ile yapabilirsiniz ki bu kaliteli bir marka ve birçok kişi yapabiliyor. Yani evet var. Genişletmek için tıkla... Yapabiliyorum bu farede oluyordu az çok ama bozuldu 200 240 TL arası mouse arıyorum. MKaana dedi: Bloody'nin yazılımı paralı diye biliyorum drag Click yazılımdan yapılmıyor mu? Yanlışım varsa paralı değil. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Razer DeathAdder essential var her mouse ile drag Click yapılabilir, sadece tekniğini bulmanız lazım bu fareye bakmanızı öneririm. https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-essential-gaming-mouse-rz01-02540100-r3m1-p-HBV00000JFY3D?magaza=Zonebili%C5%9Fim Genişletmek için tıkla... Bu fare ile drag Click oluyor mu bu fare sadece jitter ve butterfly için diye biliyorum ben yanlışsa düzeltin.