200-250 bin araç önerisi

FizZers

Megapat
Daha fazla  
İlk aracım diyebilirim. Şu an motor kullanıyorum fakat kış ayı geldiği zaman sıkıntı yaşayabilirim. Uzun süredir ciddi bir ilişkim var çünkü. Tek başıma sorun olmaz da böyle bir şey olunca araba da alayım dedim.
Önerilerinizi gerçekten istiyorum özellikle araba ile ilgili tavsiyeler.
Mazda 323 sanırım açılır kapanır farları ile beni bayağı cezbetti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz bulunabilir ise Mazda 323 alınabilir fakat parça kıtlığı olmasa da uğraştırır eksiği olan bir araç ise. Hatchback arabalara karşı düşmanlığınız yoksa Polo ya da 1.4 Palio önerebilirim.

Temiz bulunabilir ise Mazda 323 alınabilir fakat parça kıtlığı olmasa da uğraştırır eksiği olan bir araç ise. Hatchback arabalara karşı düşmanlığınız yoksa Polo ya da 1.4 Palio önerebilirim.
Hatchback düşmanlığım yok. İstediğim şey yaşıma uygun genç arabasu gözüksün ama öyle apaçi gibi değil daha derli toplu bütçem doğrultusunda. Hem acemiliği atayım üstünden. Sıfır motor aldım mesela gösterge paneli bozuldu motordan soğuttu beni direkt başka herhangi bir problemi olmamasına rağmen ki o da yapıldı. Biraz nasıl denir pinpirikli birisiyim. Sağlam olsun sanayicilerle dost olmayım. Konya'da yaşıyorum.

Hatchback düşmanlığım yok. İstediğim şey yaşıma uygun genç arabasu gözüksün ama öyle apaçi gibi değil daha derli toplu bütçem doğrultusunda. Hem acemiliği atayım üstünden. Sıfır motor aldım mesela gösterge paneli bozuldu motordan soğuttu beni direkt başka herhangi bir problemi olmamasına rağmen ki o da yapıldı. Biraz nasıl denir pinpirikli birisiyim. Sağlam olsun sanayicilerle dost olmayım. Konya'da yaşıyorum.

Palio hiç üzmeyecek bir araba fakat genç arabası sayılmaz. Polo ya da bütçe artarsa veya uyguna bulunabilirse Clio 2. sadece 2 kişi kullanılacak ise Megane coupe düşünülebilir.

Palio hiç üzmeyecek bir araba fakat genç arabası sayılmaz. Polo ya da bütçe artarsa veya uyguna bulunabilirse Clio 2. sadece 2 kişi kullanılacak ise Megane coupe düşünülebilir.
Arada ailemi de alacağım hocam. Çok çok nadir köye gitmek olsun, onun dışında çoğunlukla şehir içi ve 3 ayda bir falan şehirler arası yollar.

Ufak görünmesi biraz rahatsız etmedi dersem yalan olur. Mazda 323 misal o açılır kapanır farları ile hoşuma gitti ama kaç model almalıyım falan bunlar da dert galiba.

Mazda 323 biraz sıkıntı hocam, evet parçası bir şekilde bulunuyor fakat Konya dışından temin etmek zorunda kalabilirsiniz. 1.5 Accent te düşünebilirsiniz fakat benim 1. önerim hep 1.4 Palio olur çünkü hem temizi bulunabiliyor hem parçası çok ucuz ve her yerde var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı