200-250 bin TL araba tavsiyesi

ahmet11123

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben 31 yaşındayım hayatımda araba kullanmadim babada dedede yoktu elimde 200 250 bin birikmisim var ehliyeti yeni aldim cocugum dogdu hastane git gel işe git gel yapabilmek icin sorun cikarmayacak bir araç arıyorum. Arabadan da hiç anlamam bu sebeple tavsiyeniz var mı? Elimdeki tüm parayi vereceğim cunku.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hyundai Accent admira olabilir. Ama alacağınız arabaya taksi çıkması olmamasına kesinlikle bakın.

Ya işte anlayan var la yok arasi ne gostersem bunu alma diyorlar kafami utulediler rover 25 veya nissan almera tekna 1.5 luxery tarzi arabalar cok hosuma gitti ama iste temizini bulabilirmiyim emin degilim

Fransız grubuna bu bütçede bulaşmayın derim rover ve Almera gibi araçların da piyasası çok yavaş olur eğer ileride değiştirmek gibi bir planınız yok ise alabilirsiniz tabii bu bütçede değişen boya değil de alt takım yürüre baktırınız mümkünse ağır hasar kayıtsız veya uçuk hasar kayıtsız taksi çıkması olmayan araçlar bakın reno Megane Clio grubuna da bakabilirsiniz

Artık bu fiyatlarak temiz, iyi araba bulmak zor. Devir çok zorlaştı Allah hepimize yardım etsin. Umarım size sorun çıkarmayacak iyi bir araba bulursunuz.

Bu bütçenin üzmez yormaz tek arabası var oda paliodur. Harici araçlar fantezi olur. İlaveten bu bütçede dizel önerenler var şaşırmamak elde değil :)

Arkadaşın ilettiği rio da çok yormaz üzmez bir araç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı