200-250 TL 7.1 ses kartı önerisi

BrewsteR

Hectopat
Ses kartı almayı düşünüyorum. 7.1 olması şart, ses kartlarının tüm özelliklerine hakim değilim ama yüksek ses veren ses kartları da varmış. ( sesi yüksek ve hışırtısız olsun )

Eğer şiddetle önereceğiniz varsa 300 TL'ye kadar çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus XONAR var fakat kulaklık alacaksanız 7.1 kulaklık içinde ses kartı var ve eğer kulaklığınız USB li ise ses kartına gerek bıraktırmaz kulaklığınız.

Asus XONAR var fakat kulaklık alacaksanız 7.1 kulaklık içinde ses kartı var ve eğer kulaklığınız USB li ise ses kartına gerek bıraktırmaz kulaklığınız.
Corsair HS50 kulaklığım var.

15 TL lik USB ses kartı kullanıyorum fakat ses kalitesi iyi değil, beni uyuz etti oyunda.

Corsair HS50 yerine HS60 alsaydınız daha iyi olurdu tek farkları zaten ses kartı.
Kardeşlerim ben ses kartı tavsiyesi soruyorum, yanlışmı yaptım diye değil.

Biliyorum HS60 ta ses kartı var, ama ben daha iyi ses kartı alacağım için HS 50 aldım.

250 TL ses kartına vereceksiniz ama bunla HS60'ın ses kartı arasında ne kadar fark olabilir ki sence? İkisi de sanal zaten. Kingston HyperX 7.1 ses kartına bak.

250 TL ses kartına vereceksiniz ama bunla HS60'ın ses kartı arasında ne kadar fark olabilir ki sence? İkisi de sanal zaten. Kingston HyperX 7.1 ses kartına bak.
Kardeşim HS60 100 TL farkı vardı bütçem o zaman HS50'ye yetti.

Düşüncem daha sonra 250 TL civarı ses kartı almaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…