200 - 250 TL Bisiklet Önerisi

Şinasi

Megapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar malum yaz geldi. Bizim sınıftan 2,3 arkadaş öğrendimki bisiklet sürüyorlarmış. Yazın onlarla beraber pedal çevirecez ama bisikletim çalındığı için yeni bisiklet almam lazım. Bisikleten çok iyi anlamam profesyonel değiliz zaten. Şöyle 200 250 TL'ye şehir içinde sürebileceğim sağlam kadrolu mümkünse düz lastikli yarış bisikleti gibi ve iyi frenleri olan. Bisikletten çok anlamadığım için tavsiyelerinize açığım. Bu arada boyum 181cm civarı kilo 94

@BilgisayarKurdu sen bu işten anlıyorsun yerim adana 2. El temiz bulursan alırım.

Ne önersem bilemedim :) Hem Adana'dasın hem de 250TL bütçeye yol bisikleti falan istiyorsun. 100 kilo cüssen var, yani bu bütçeye seni taşıyacak ve durduracak yol bisikleti biraz zor olacak :)

Sen şu bütçeyi 300-350 yapıp XC150 falan almaya ne dersin? Dağ bisikleti katagorisine girer bu bisiklet, 14KG ağırlığı vardır.

Şimdi sana 200 liralık yol bisikleti önersem ne durabilirsin ne de 1 sene kullanabilirsin.
Dağılır gider açıkçası bisiklet.

Ne önersem bilemedim :) Hem Adana'dasın hem de 250TL bütçeye yol bisikleti falan istiyorsun. 100 kilo cüssen var, yani bu bütçeye seni taşıyacak ve durduracak yol bisikleti biraz zor olacak :)

Sen şu bütçeyi 300-350 yapıp XC150 falan almaya ne dersin? Dağ bisikleti katagorisine girer bu bisiklet, 14KG ağırlığı vardır.

Şimdi sana 200 liralık yol bisikleti önersem ne durabilirsin ne de 1 sene kullanabilirsin.
Dağılır gider açıkçası bisiklet.
Bugün arkadaşlarla konuştuk Adanadan Osmaniyeye bisikletle gitme fikri aldık bu yüzden 350 tlye yükselttim bütçeyi. Şimdi düzgün güvenilir bir bisikletçi bulup uzun yol için bisikletlerini yaptıracaklar bende uzun yol için bir şey alacam uzun yol için dağ bisikleti sıkıntı olmaz mı tırtıklı lastikle cahilliğimi mazur görün. Adana-Osmaniye 100km

Google'a xc150 yazıyorum 800tllik bisiklet çıkıyor yardımcı olursan sevinirim.

Seninle dobra dobra konuşmak istiyorum mahsuru yoksa.
Sana 300 liraya dökülen bir yol bisikleti önerip hadi otobana çıkıp 100km yol al diyemem.
Daha geçen günlerde Dünya çapında gezi yapan bisikletçi bir amcamızn, tam tecrizat ekipmanlara sahip olduğu halde ve emliyet şeritinde seyrettiği halde arkadan çarparak ölümüne sebep oldular. (Türkiye Marmaris)

Lütfen beni yanlış anlama ve bütçenin tamamını seni güç bela taşıyacak bir bisiklete harcayıp kendini korumasız bir biçimde yollara atma. Başına bir bela gelse kendimizi sorumlu tutarız burada.

Bu video anlatmak istediğimi daha iyi anlatacaktır sana. Senden daha değerli bir şey göremiyorum ben. 300TL ile otobanda seyretmek mümkün gözükmüyor.
350TL bütçe ile ikinci el XC150 alıp şehir içerisinde arkadaşlarınızla 30-40km civarlarında güzelce vakit geçirebilirsiniz ancak uzun yolu unutun şimdilik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yol bisikleti olarak en azından ikinci el Triban3 öneririm ki 700TL maliyeti olur.
Buna kask, eldiven ve çakarı eklersek sana gelişi 850 olur.

Yol bisikletinde ucuza kaçayım dersen uzun yolda sorunlarla kaşılaşırsın, 100km gibi hedefleri kolay kolay aşamazsın kötü bir bisiklet ile. Eğlence amaçlı yaptığınız aktivite işkenceye dönüşüverir.

Sen bisiklet konusunda çok güvendiğim birisin arkadaşlarıma senin desiklerini dedim ne olacak diyorlar dedim 100km bisikletle gitmek kolay bile değil diyolar ne oldu zoruma mı giti diyorlar. Beni korkutan yol değil bisiklet en ufak arıza verde sıkıntı yok en sonunda biz ne olursa olsun gidecez dediler. Peki temiz 2. El XC150 Adanadan bulursanız sevinirim.

Bisikletimin kadrosuna ve zincir gergisine güvenemediğimden bir çok arkadaş aktivitesine yada diğer şehirlere gidip süremedim. Kadrom zincir için, gergi gerektiğinden ve Tr içi adam akıllı bir zincir gergisi bulmak zor olduğundan uyduruk bir gergi kullandım. Bir önceki haftada zaten çalışmalarda kadro kırıldı. Neyse ki sokakta değilde çalıştığım sırada kırıldı. Yoksa daha kötü sonuçlanırdı. Bu yüzden dikkat etmekte fayda var. Bırak gitsinler biraz daha sabredip daha düzgün bir bisiklet alman senin için iyi olacaktır.

Son düzenleme:
Bisikletimin kadrosuna ve zincir gergisine güvenip bir çok arkadaş aktivitesine yada diğer şehirlere gidip süremedim. Kadrom zincir için, gergi gerektiğinden ve Tr içi adam akıllı bir zincir gergisi bulmak zor olduğundan uyduruk bir gergi kullandım. Bir önceki haftada zaten çalışmalarda kadro kırıldı. Neyse ki sokakta değilde çalıştığım sırada kırıldı. Yoksa daha kötü sonuçlanırdı. Bu yüzden dikkat etmekte fayda var. Bırak gitsinler biraz daha sabredip daha düzgün bir bisiklet alman senin için iyi olacaktır.
Beni düşündüğünüz için teşekkür ederim peki @BilgisayarKurdu nun dediği 2.el xc150 Adanada nereden bulabilirim?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı