Discord üzerinden arkadaşlarımla konuşmak ve Twitch üzerinden yayın açmak için bir mikrofona ihtiyacım var. 200-250 TL civarında sıkıntı çıkarmayacak 6 ay falan idare edebilecek mikrofon önerebilir misiniz?
Sennheiser GSP 300 Oyuncu Kulaklığı ile oyun deneyiminizi en üst noktaya taşıyın! Gaming kulaklığı & oyuncu kulaklığı fiyatları sennheiser online mağazada.
Lastvoice BM300 Usb Tak Çalıştır Condenser Mikrofon + Masa kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Lastvoice BM300 Usb Tak Çalıştır Condenser Mikrofon + Masa eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al.
Lastvoice BM300 Usb Tak Çalıştır Condenser Mikrofon + Masa kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Lastvoice BM300 Usb Tak Çalıştır Condenser Mikrofon + Masa eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al.
Ben memnunum, arkadaşlarım daha memnun İşimi görüyor. Yani cızırtı değil de çok hafif bir dip ses var. Onu da ya mikrofonun ya da Windows'un ses ayarından biraz kısarak çözebilirsin. Genelde arkadaşlar sesimin net fakat kısık geldiğini söylüyor. Bu da mikrofona olan mesafeden oluyor sanırım. Yaklaşık 2 karış mesafeden konuşunca ses kısık gidiyor ve ağzın mikrofona değecek kadar yaklaşınca problem kalmıyor. Gerçi ben de kısık sesle konuşan biriyim ondan da olabilir. Jak ve USB ile takılıyor; USB'den güç alıp içindeki kart çalışıyormuş denilene göre. Bir de BM800 var daha iyisi ama onu da phantom power diye bir güç aparatı ile çalıştırmak gerekiyormuş ki öyle de 400 lirayı buluyor. Kaliteli bir harici ses kartı veya phantom power tarzı elektrikle çalışan bir cihazın varsa daha iyi verim alabilirsin diye düşünüyorum.