200-250 TL Mikrofon önerisi

ineffablefishy

Hectopat
Discord üzerinden arkadaşlarımla konuşmak ve Twitch üzerinden yayın açmak için bir mikrofona ihtiyacım var. 200-250 TL civarında sıkıntı çıkarmayacak 6 ay falan idare edebilecek mikrofon önerebilir misiniz?

Paranı biriktirebiliyorsan bunları tavsiye ederim:

Paranı biriktirebiliyorsan bunları tavsiye ederim:

Paramı biriktirip Arctis 5 almayı düşünüyorum o yüzden geçici dedim bu mikrofonlarada bakacağım sağ olun hocam

Paramı biriktirip Arctis 5 almayı düşünüyorum o yüzden geçici dedim bu mikrofonlarada bakacağım sağ olun hocam
Arctis 5 kötü. MH751'in stoğa gelmesini bekle ya da şuan 700 TL olan GSP 300 için paran varsa al.

Memnun musunuz? Cızırtı Problemi Falan yok değil mi?
Ben memnunum, arkadaşlarım daha memnun :) İşimi görüyor. Yani cızırtı değil de çok hafif bir dip ses var. Onu da ya mikrofonun ya da Windows'un ses ayarından biraz kısarak çözebilirsin. Genelde arkadaşlar sesimin net fakat kısık geldiğini söylüyor. Bu da mikrofona olan mesafeden oluyor sanırım. Yaklaşık 2 karış mesafeden konuşunca ses kısık gidiyor ve ağzın mikrofona değecek kadar yaklaşınca problem kalmıyor. Gerçi ben de kısık sesle konuşan biriyim ondan da olabilir. Jak ve USB ile takılıyor; USB'den güç alıp içindeki kart çalışıyormuş denilene göre. Bir de BM800 var daha iyisi ama onu da phantom power diye bir güç aparatı ile çalıştırmak gerekiyormuş ki öyle de 400 lirayı buluyor. Kaliteli bir harici ses kartı veya phantom power tarzı elektrikle çalışan bir cihazın varsa daha iyi verim alabilirsin diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı