Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.918 Makaleler 21 Çözümler 30 2 Şubat 2022 #1 Yayınlarım için kullanacağım, aklımda BM800 modeli var. Phantom Power'sız biraz zor olacak ama idare ederim ben. Daha iyi önerileriniz var mıdır?
Yayınlarım için kullanacağım, aklımda BM800 modeli var. Phantom Power'sız biraz zor olacak ama idare ederim ben. Daha iyi önerileriniz var mıdır?
M Mehmet967 Decapat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #2 Boya by M1 güzeldir zamanında çok kullandım ama canlı yayın da nasıl bir performans gösterir onu bir araştır istersen.
Boya by M1 güzeldir zamanında çok kullandım ama canlı yayın da nasıl bir performans gösterir onu bir araştır istersen.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2022 #3 BM800 iyidir hocam ben kullanıyorum.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.918 Makaleler 21 Çözümler 30 2 Şubat 2022 #4 Barisdkmn dedi: BM800 iyidir hocam ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki Phantom Power kullanıyor musunuz beraberinde?
Barisdkmn dedi: BM800 iyidir hocam ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki Phantom Power kullanıyor musunuz beraberinde?
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.278 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #5 Yani ileride Phantom Power alınacaksa neden olmasın. Ona düzgün bir EQ ayarı yapılırsa Phantom Power olmadan da güzel kalite alınır ama idare eder.
Yani ileride Phantom Power alınacaksa neden olmasın. Ona düzgün bir EQ ayarı yapılırsa Phantom Power olmadan da güzel kalite alınır ama idare eder.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2022 #6 Eren AK dedi: Peki Phantom Power kullanıyor musunuz beraberinde? Genişletmek için tıkla... Hayır ama ilk aldığımda ses kalitesini beğenmemiştim ardından sürücüleri yükledim ve ayarlardan stüdyo kalitesine vb ayarladım cidden harika oldu.
Eren AK dedi: Peki Phantom Power kullanıyor musunuz beraberinde? Genişletmek için tıkla... Hayır ama ilk aldığımda ses kalitesini beğenmemiştim ardından sürücüleri yükledim ve ayarlardan stüdyo kalitesine vb ayarladım cidden harika oldu.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.918 Makaleler 21 Çözümler 30 2 Şubat 2022 #7 Shuichi Tatsuo dedi: Yani ileride Phantom Power alınacaksa neden olmasın. Ona düzgün bir EQ ayarı yapılırsa Phantom Power olmadan da güzel kalite alınır ama idare eder. Genişletmek için tıkla... İleride tabii şart ancak şu an bütçem buna uygun. Bende öyle düşünüyorum, dip sesi CPU gücüyle ortadan kaldırır ve kazanç filtresiyle sesi yükseltebilirim diye düşünüyordum. Barisdkmn dedi: Hayır ama ilk aldığımda ses kalitesini beğenmemiştim ardından sürücüleri yükledim ve ayarlardan stüdyo kalitesine vb ayarladım cidden harika oldu. Genişletmek için tıkla... Ürünün kendi driver'ı mı var? Son düzenleme: 2 Şubat 2022
Shuichi Tatsuo dedi: Yani ileride Phantom Power alınacaksa neden olmasın. Ona düzgün bir EQ ayarı yapılırsa Phantom Power olmadan da güzel kalite alınır ama idare eder. Genişletmek için tıkla... İleride tabii şart ancak şu an bütçem buna uygun. Bende öyle düşünüyorum, dip sesi CPU gücüyle ortadan kaldırır ve kazanç filtresiyle sesi yükseltebilirim diye düşünüyordum. Barisdkmn dedi: Hayır ama ilk aldığımda ses kalitesini beğenmemiştim ardından sürücüleri yükledim ve ayarlardan stüdyo kalitesine vb ayarladım cidden harika oldu. Genişletmek için tıkla... Ürünün kendi driver'ı mı var?
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.278 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #8 Eren AK dedi: İleride tabii şart ancak şu an bütçem buna uygun. Bende öyle düşünüyorum, dip sesi CPU gücüyle ortadan kaldırır ve kazanç filtresiyle sesi yükseltebilirim diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Yani ilk zamanlarda idare eder. Equalizer apo ile mikrofon EQ'su da yaptığında tertemiz şeyler çıkar ortaya.
Eren AK dedi: İleride tabii şart ancak şu an bütçem buna uygun. Bende öyle düşünüyorum, dip sesi CPU gücüyle ortadan kaldırır ve kazanç filtresiyle sesi yükseltebilirim diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Yani ilk zamanlarda idare eder. Equalizer apo ile mikrofon EQ'su da yaptığında tertemiz şeyler çıkar ortaya.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2022 #9 Eren AK dedi: Ürünün kendi driver'ı mı var? Genişletmek için tıkla... Hayır ses kartının driveri.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.918 Makaleler 21 Çözümler 30 2 Şubat 2022 #10 Shuichi Tatsuo dedi: Yani ilk zamanlarda idare eder. Equalizer apo ile mikrofon EQ'su da yaptığında tertemiz şeyler çıkar ortaya. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz uygulamayı yükledim ve mikrofonumu seçtim. Sonrasında ne yapmam gerekli hocam?
Shuichi Tatsuo dedi: Yani ilk zamanlarda idare eder. Equalizer apo ile mikrofon EQ'su da yaptığında tertemiz şeyler çıkar ortaya. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz uygulamayı yükledim ve mikrofonumu seçtim. Sonrasında ne yapmam gerekli hocam?