200-250 TL mikrofon önerisi

Dediğiniz uygulamayı yükledim ve mikrofonumu seçtim. Sonrasında ne yapmam gerekli hocam?

Açıkçası kendine göre EQ ayarı yapmaktan geçiyor.

Tabii bir arkadaşın varsa çok daha iyi ayarlar tutturulabiliyor. Zamanında @BerkayZ87 için güzel bir ayar yapmıştık sonra da bulamadık bir daha.

Sesin baskınlığına göre değiştireceksin. Genel olarak sol taraf bass tonlar sağ taraf ise tiz tonlara eş değer. Eğer ki boğuk ise solda olanların 5 tanesini biraz düşürüp sağdan yükseltebilirsin makul değerlerde.

BM800 dediğiniz mikrofon güzelse, oyunlarda vesaire kullanmak için almayı düşünüyorum. Konuyu takipteyim.

Phantom Power ile iyi oluyor ancak fiyata göre daha iyi seçenekler de yok değildir.

Abim kullanıyor sesleri güzel açıkçası biraz VoiceMeter ayarı ile ama o biraz sıkıntı yaratmadı değil onda.

Fifine K669B Condenser USB Mikrofon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bütçe 500 civarı ise bunu al geç örnek olarak BM800'den kat ve kat daha iyi.

Yarın falan sipariş vereceğim. Tabii incelemesi gelecek. Ses kaydı falanda alır atarım konuya. Phantom Power olmadan nasıl oluyormuş insanlar önceden bilsin.

Ya süper kötü değil sesi cızırtılı onun önüne geçilse parasına göre mükemmel kayıtlar alınabiliyor.

Yarın falan sipariş vereceğim. Tabii incelemesi gelecek. Ses kaydı falanda alır atarım konuya. Phantom Power olmadan nasıl oluyormuş insanlar önceden bilsin.
Bekliyorum incelemenizi hocam, inceleme yaparsanız ve beni etiketlersiniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…