200 - 250 TL modem önerisi

martinscount

Decapat
İyi akşamlar. Wi-Fi bağlantısında sürekli kopmalar ve yavaşlamalar yaşadıktan sonra TürkNet Online işlemlerde destek kaydı oluşturdum ve bağlantıda herhangi bir sorun olmadığını, sorunun büyük olasılıkla modemden kaynaklandığını söylediler. Bu vesileyle zaten çok eski olan modemimi değiştirmek istiyorum ben de. Yaptığım altyapı testlerinde alınabilecek en fazla hız 27 Mbps çıkıyor. Belirttiğim bütçeye ve hıza uygun modem tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bütçenizin 50 TL üstü ama TürkNet 50 Mbps ile kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Bunu öneren çok kişi gördüm ama bazıları ısınma sorunu olduğunu söylemişlerdi. Böyle bir sıkıntınız oldu mu ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba?
Arkadaşın dediği gibi router önermişim galiba, kusura bakmayın. Modem değilmiş onlar.
Estağfurullah hocam, olur öyle.

Bunu öneren çok kişi gördüm ama bazıları ısınma sorunu olduğunu söylemişlerdi. Böyle bir sıkıntınız oldu mu ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba?

Estağfurullah hocam, olur öyle.

15 Nisan'dan bu zamana kullanıyorum duvarda asılı duruyor. Ben herhangi bir ısınma kopma vs hiç görmedim ben gayet memnunum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı