200-250 TL bütçem var. Türk Telekom fiber altyapılı bir internet kullanıyorum. 35Mbps download 6Mbps upload hız alıyorum fakat modemim Tilgin ve modemimi değiştirmek istiyorum. Sizce en performanslı olarak ne alabilirim?
200-250 TL bütçem var. Türk Telekom fiber altyapılı bir internet kullanıyorum. 35Mbps download 6Mbps upload hız alıyorum fakat modemim tilgin ve modemimi değiştirmek istiyorum. Sizce en performanslı olarak ne alabilirim?
Xiaomi yönlendiricilerinize OpenWrt firmware'i kurun. Geliştirilmiş performans, özelleştirilmiş özellikler ve gelişmiş güvenlikten yararlanın. Kolay kurulum talimatları ve desteklenen modellerle ilgili bilgileri edinin.
Openwrt kısaca ağ ürünleri için bir işletim sistemidir ve senin aldığın cihazın içindeki işletim sistemini openwrt ile değiştirmen sana çok iyi avantajlar sunacaktır örneğin sqm denilen bir özellik mevcut openwrt'da eğer bunu kullanırsan ağdaki cihazlar ne kadar çok internet kullanıyor olursa olsun senin oyun oynadığın bilgisayarda pingin bu sorundan kaynaklı yükselmeyecektir ve bunun gibi sayısız özelliği mevcut.