M Mst Ylmz Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #1 Gamepower bane mi Rampage SMX-G65 mi Mouse olarak hangisi alınmalı? Önerilere açığım ucuz olduktan sonra, elim boyuna 10 enine 8 cm. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2022
Gamepower bane mi Rampage SMX-G65 mi Mouse olarak hangisi alınmalı? Önerilere açığım ucuz olduktan sonra, elim boyuna 10 enine 8 cm.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2022 #2 RAZER VIPER MINI RGB KABLOLU OYUNCU MOUSE - Pckolik kullanıyorum ve gayet memnunum.
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.279 Çözümler 8 Yer Bodrum 29 Haziran 2022 #3 İkisi de değil. Steelseries Rival 3 RGB Optik Oyuncu Mouse – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com
İkisi de değil. Steelseries Rival 3 RGB Optik Oyuncu Mouse – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com
4 495297 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 635 Çözümler 2 29 Haziran 2022 #4 Razer DeathAdder Essential alınabilir bence.
M Mst Ylmz Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #5 polat.cbk dedi: İkisi de değil. Steelseries Rival 3 RGB Optik Oyuncu Mouse – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Genişletmek için tıkla... Dostum hem güzellik hem ergonomi olsun rampage ve gamepower daha iyi değil mi sence de ? Attığım modeller 200 tl ayrıca
polat.cbk dedi: İkisi de değil. Steelseries Rival 3 RGB Optik Oyuncu Mouse – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Genişletmek için tıkla... Dostum hem güzellik hem ergonomi olsun rampage ve gamepower daha iyi değil mi sence de ? Attığım modeller 200 tl ayrıca
bonegang Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer İzmir 29 Haziran 2022 #6 İkisi de çöp. Bu arada elinizi doğru ölçmediğinize eminim. https://www.hepsiburada.com/razer-m...tent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.8.3 bu bütçede tartışmaya kapalı en iyi mouse.
İkisi de çöp. Bu arada elinizi doğru ölçmediğinize eminim. https://www.hepsiburada.com/razer-m...tent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.8.3 bu bütçede tartışmaya kapalı en iyi mouse.
Hunerci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1.045 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #7 Mst Ylmz dedi: Dostum hem güzellik hem ergonomi olsun rampage ve gamepower daha iyi değil mi sence de ? Attığım modeller 200 tl ayrıca Genişletmek için tıkla... Sizce Rival 3 ile aynı olabilir mi? Razer Viper Mini modeli bütçeye uygun fakat lod sorunu var. Şahsen ben de Rival 3 öneririm.
Mst Ylmz dedi: Dostum hem güzellik hem ergonomi olsun rampage ve gamepower daha iyi değil mi sence de ? Attığım modeller 200 tl ayrıca Genişletmek için tıkla... Sizce Rival 3 ile aynı olabilir mi? Razer Viper Mini modeli bütçeye uygun fakat lod sorunu var. Şahsen ben de Rival 3 öneririm.
AlexaBliss Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #8 Mst Ylmz dedi: Gamepower bane mi Rampage SMX-G65 mi Mouse olarak hangisi alınmalı? Önerilere açığım ucuz olduktan sonra, elim boyuna 10 enine 8 cm. Genişletmek için tıkla... SteelSeries rival 3 der geçerim.
Mst Ylmz dedi: Gamepower bane mi Rampage SMX-G65 mi Mouse olarak hangisi alınmalı? Önerilere açığım ucuz olduktan sonra, elim boyuna 10 enine 8 cm. Genişletmek için tıkla... SteelSeries rival 3 der geçerim.
bonegang Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer İzmir 29 Haziran 2022 #9 Hunerci dedi: Sizce Rival 3 ile aynı olabilir mi? Razer Viper Mini modeli bütçeye uygun fakat lod sorunu var. Şahsen ben de Rival 3 öneririm. Genişletmek için tıkla... Viper Mini ile Rival 3'ün lod mesafesinin aynı olduğunu biliyor muydunuz? Viper Mini yazılım dışında her konuda Rival 3'ün önünde.
Hunerci dedi: Sizce Rival 3 ile aynı olabilir mi? Razer Viper Mini modeli bütçeye uygun fakat lod sorunu var. Şahsen ben de Rival 3 öneririm. Genişletmek için tıkla... Viper Mini ile Rival 3'ün lod mesafesinin aynı olduğunu biliyor muydunuz? Viper Mini yazılım dışında her konuda Rival 3'ün önünde.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #10 Viper Mini mi, Rival 3 mü daha iyi bilemem ama 6 aydır Rival 3 kullanıyorum çok kaliteli bir mouse gayet memnunum.
Viper Mini mi, Rival 3 mü daha iyi bilemem ama 6 aydır Rival 3 kullanıyorum çok kaliteli bir mouse gayet memnunum.