Çoğu tür oyunları oynuyorum (rpg, moba, fps, ...). Logitech G502 görünüşüyle ve özellikleriyle hoşuma gitti ancak belki önerebileceğiniz daha güzel ve kullanışlı mouse vardır diye konu açma gereği duydum. Tasarımı sade mouse'lar pek hoşuma gitmiyor. Yanında da bir mouse pad almayı düşünüyorum ve aklımda G440 var. Sizce doğru bir tercih yapmış olur muyum bu ürünleri alarak ?
Razer DA Chroma ve SS Qck mouse pad en son baktığımda Amazon'dan kargo dahil 200TL civarı bir tutara geliyordu. Arkadaşım kulaklık sipariş etti sağ salim alırsa bende sipariş edicem mouse ve mousepad
Arkadaşlar 1 gün giremedim yorumlarınızı görmedim kusura bakmayın. Mause olarak G502 aldım. Baya bir heveslendim bu mouse'a o yüzden. Diğer mause lara pek aklım yatmadı. Yardımlarınız için teşekkürler.
Biraz baktım mousepad ürünlerine. Steelseries qck serisinin diablo 3 versiyonu bayağı bir ilgimi çekti. Fakat desenli olduğu için okuma sorunu felan olurmu ? Mouse olarak G502 aldım. Eğer sorun olursa G440 mousepad almayı düşünüyorum.
Razer DA Chroma ve SS Qck mouse pad en son baktığımda Amazon'dan kargo dahil 200TL civarı bir tutara geliyordu. Arkadaşım kulaklık sipariş etti sağ salim alırsa bende sipariş edicem mouse ve mousepad