200-250 TL ses sistemi tavsiyesi

İzmir3553

Kilopat
Daha fazla  
200-250 TL arası ses sistemi almak istiyorum. Sadece müzik için kullanacağım ve çok yüksek, kaliteli ses vermesini istiyorum. Yani sesi açınca bozulma olmasın. Bu fiyatlarda (Bilinmeyen markalar olmasın lütfen) güzel bir ses sistemi önerisi olan var ise yazmaktan çekinmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde kulanacaksan öncelikle yüksek ses istediğini belirtmişsin ondan dolayı eski seri müzik seti almanı tavsiye ederim. Fakat ikinici el olur sıfırları kalmadı şuanki 2.1 veya 5.1 ler STK yok transistör var onlarda zorlamaya gelmez marka olarak Sony veya Arçelik olabilir model olarak da Sony VX7, VX77. VX8, VX88, DX9, BX9, XB6, XB60 AV, XB8, XB80 AV, LV60. Arçelik olarak da; MS-5760 veya MS5740 alabilirsin.

2.el logitech x540 5.1 alabilirsin 270tl uygun bulursun her hoparlorde 2 surucu var sunwoffer kalitesi muazaam dene derim ben evede kullaniyorum 2 tanede jbl kolon var 1984 model amfiyle kullaniyoruk x540 eksra guc yapiyor baya iyi al derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…