Onur58 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 713 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2019 #1 Airties 5341 ADSL modemim 5-6 sene sonunda vefat etti herhalde, sadece power ışığı yanıyor. Ben de yeni modem alacaksam VDSL alayım diyorum, ADSL'in artık bir mantığı yok. Sizce bu fiyat aralığında alabileceğim en iyi modem hangisi olur? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2019
Airties 5341 ADSL modemim 5-6 sene sonunda vefat etti herhalde, sadece power ışığı yanıyor. Ben de yeni modem alacaksam VDSL alayım diyorum, ADSL'in artık bir mantığı yok. Sizce bu fiyat aralığında alabileceğim en iyi modem hangisi olur?
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer İstanbul 15 Ekim 2019 #2 Asus DSL-N16P Torrent-Bulut-DLNA-4G-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-USB Fiyatı Arkadaşıma da aldırdım gayet memnun.
Asus DSL-N16P Torrent-Bulut-DLNA-4G-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-USB Fiyatı Arkadaşıma da aldırdım gayet memnun.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 15 Ekim 2019 #3 Broadcom chipsetli modemler tercih etmeni şiddetle öneririm Mediatek chipsetli modemlerden uzak dur.
Onur58 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 713 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2019 #4 AirJET dedi: Broadcom chipsetli modemler tercih etmeni şiddetle öneririm Mediatek chipsetli modemlerden uzak dur. Genişletmek için tıkla... Ne farkı var?
AirJET dedi: Broadcom chipsetli modemler tercih etmeni şiddetle öneririm Mediatek chipsetli modemlerden uzak dur. Genişletmek için tıkla... Ne farkı var?
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 15 Ekim 2019 #5 Onur58 dedi: Ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Bağlantı kopması modemde takılmalar gibi sıkıntılar yaşarsınız.
Onur58 dedi: Ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Bağlantı kopması modemde takılmalar gibi sıkıntılar yaşarsınız.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2019 #6 AirJET dedi: Broadcom chipsetli modemler tercih etmeni şiddetle öneririm Mediatek chipsetli modemlerden uzak dur. Genişletmek için tıkla... Asuslar genelde Mediatek kullanıyor di mi?
AirJET dedi: Broadcom chipsetli modemler tercih etmeni şiddetle öneririm Mediatek chipsetli modemlerden uzak dur. Genişletmek için tıkla... Asuslar genelde Mediatek kullanıyor di mi?
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 15 Ekim 2019 #7 thelordof dedi: Asuslar genelde Mediatek kullanıyor di mi? Genişletmek için tıkla... Asus DSL-AC66U ve sonrası Broadcom kullanıyor ondan öncesi Mediatek kullanıyor.
thelordof dedi: Asuslar genelde Mediatek kullanıyor di mi? Genişletmek için tıkla... Asus DSL-AC66U ve sonrası Broadcom kullanıyor ondan öncesi Mediatek kullanıyor.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2019 #8 AirJET dedi: Asus DSL-AC66U ve sonrası Broadcom kullanıyor ondan öncesi Mediatek kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
AirJET dedi: Asus DSL-AC66U ve sonrası Broadcom kullanıyor ondan öncesi Mediatek kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Onur58 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 713 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2019 #9 AirJET dedi: Asus DSL-AC66U ve sonrası Broadcom kullanıyor ondan öncesi Mediatek kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim fiyat aralığında yok mu
AirJET dedi: Asus DSL-AC66U ve sonrası Broadcom kullanıyor ondan öncesi Mediatek kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim fiyat aralığında yok mu