nerede oturuyorsunuz?Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 200 TL bütçem var ve maksimum 250 TL olur, daha da çıkamam. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
20" üzeri olsun. (21", 22" varsa 24" olur.)
nerede oturuyorsunuz?
ona göre sahibinden'den bir mağazadan bakacağımİstanbul/Gaziosmanpaşa neden sordunuz?
PHILIPS 203V5LSB26/62 19.5" LED MONİTÖR - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 582549882İstanbul/Gaziosmanpaşa neden sordunuz?
ona göre sahibinden'den bir mağazadan bakacağım
PHILIPS 203V5LSB26/62 19.5" LED MONİTÖR - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 582549882
aynısını vatan bilgisayardan almıştım memnunum tavsiye ediyorum .
ben casper marka bilgisayarımı 9 senedir sorunsuz kullanıyorum birçok kişi önyargılı davranıyor görüp almak çok önemli bu konuda alan ben olsam çalıştığını görüp alırdım casper kalitesiz dandik diyorlar fakat pek inanmıyorum 5 sene önce cky3230 modelini aldım ondan da memnunum alın derim (fakat görüp alın )FULL HD 22 İNÇ LED MONİTÖR - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 590066206
Bunu buldum sizce nasıl? Büyük olması benim için daha iyi yardımcı olursanız sevinirim
ben casper marka bilgisayarımı 9 senedir sorunsuz kullanıyorum birçok kişi önyargılı davranıyor görüp almak çok önemli bu konuda alan ben olsam çalıştığını görüp alırdım casper kalitesiz dandik diyorlar fakat pek inanmıyorum 5 sene önce cky3230 modelini aldım ondan da memnunum alın derim (fakat görüp alın )
Elden teslim alacağım satıcıyla konuştum 150 TL ye bırakıyor. 150 TL için fiyatı güzel gibi geldi sizce?
150 tl'ye kaçmaz derim eğer satıcada izin verirse kaliteli bir video izleyin görüntüsünü test edinElden teslim alacağım satıcıyla konuştum 150 TL ye bırakıyor. 150 TL için fiyatı güzel gibi geldi sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.