Z Zreqw Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #1 3-4 metreden geçikmesiz bir şekilde gamepadımı kullansam yeter, bir de Windows 11 uyumlu olsun başka isteğim yok. Bütçem 200-250
3-4 metreden geçikmesiz bir şekilde gamepadımı kullansam yeter, bir de Windows 11 uyumlu olsun başka isteğim yok. Bütçem 200-250
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 6 Kasım 2024 #2 Zreqw dedi: 3-4 metreden geçikmesiz bir şekilde gamepadımı kullansam yeter, bir de Windows 11 uyumlu olsun başka isteğim yok. Bütçem 200-250 Genişletmek için tıkla... Buyrun
Zreqw dedi: 3-4 metreden geçikmesiz bir şekilde gamepadımı kullansam yeter, bir de Windows 11 uyumlu olsun başka isteğim yok. Bütçem 200-250 Genişletmek için tıkla... Buyrun
Z Zreqw Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #3 VolantMito dedi: Buyrun Genişletmek için tıkla... hocam siz yazmadan önce cevap gelmeyince dayanamadım sizin önerdiğinizi aldım
VolantMito dedi: Buyrun Genişletmek için tıkla... hocam siz yazmadan önce cevap gelmeyince dayanamadım sizin önerdiğinizi aldım
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 7 Kasım 2024 #4 Zreqw dedi: Hocam siz yazmadan önce cevap gelmeyince dayanamadım sizin önerdiğinizi aldım. Genişletmek için tıkla... İyi yapmaşsınız hocam bu fiyata en iyisi bu. Bir de çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim
Zreqw dedi: Hocam siz yazmadan önce cevap gelmeyince dayanamadım sizin önerdiğinizi aldım. Genişletmek için tıkla... İyi yapmaşsınız hocam bu fiyata en iyisi bu. Bir de çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim
Z Zreqw Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #5 VolantMito dedi: İyi yapmaşsınız hocam bu fiyata en iyisi bu. Bir de çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... bilmiyorum hocam işareletlemeyi
VolantMito dedi: İyi yapmaşsınız hocam bu fiyata en iyisi bu. Bir de çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... bilmiyorum hocam işareletlemeyi
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 9 Kasım 2024 #6 Zreqw dedi: Bilmiyorum hocam işareletlemeyi. Genişletmek için tıkla... Benim mesajın yanındaki rapora basıp çözümü işaretleyin hocam sonra gönderin.
Zreqw dedi: Bilmiyorum hocam işareletlemeyi. Genişletmek için tıkla... Benim mesajın yanındaki rapora basıp çözümü işaretleyin hocam sonra gönderin.