4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 30 Nisan 2021 #11 akin gencer dedi: delikli mauseların olayını biri anlatabilirmi acaba? Genişletmek için tıkla... Daha hafif oluyorlar.
akin gencer dedi: delikli mauseların olayını biri anlatabilirmi acaba? Genişletmek için tıkla... Daha hafif oluyorlar.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 30 Nisan 2021 #12 Hafif olmaları. Başka bir olayı yok.
F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 30 Nisan 2021 #13 akin gencer dedi: delikli mauseların olayını biri anlatabilirmi acaba? Genişletmek için tıkla... Daha hafif ve eli daha az terletmesi. Ama bu mouse çok hafif değil 85 gram.
akin gencer dedi: delikli mauseların olayını biri anlatabilirmi acaba? Genişletmek için tıkla... Daha hafif ve eli daha az terletmesi. Ama bu mouse çok hafif değil 85 gram.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 30 Nisan 2021 #14 akin gencer dedi: RGB tutkunu biriyim önerirken göz önünde bulundurun lütfen, ayrıca makro tuşları benim için önemli değil. Genişletmek için tıkla... Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.
akin gencer dedi: RGB tutkunu biriyim önerirken göz önünde bulundurun lütfen, ayrıca makro tuşları benim için önemli değil. Genişletmek için tıkla... Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.
akin gencer Centipat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 31 Yer Koltuk Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #15 AirJET dedi: Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz. Genişletmek için tıkla... bazen palm bazen claw ama genelde palm clawa alışamadım
AirJET dedi: Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz. Genişletmek için tıkla... bazen palm bazen claw ama genelde palm clawa alışamadım