200-250TL AK-47 önerisi

maydonozdiyarı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşıma doğum gününde hediye edeceğim. Birkaç skin buldum. Ama hem kararsızım hem de yeterince bakamadım gibime geliyor yardım eder misiniz? Bulduklarım: Ice Coaled, Phantom Disruptor, Frontside Misty.

Slate bakılabilir. Float çok fark etmiyor. Trade sitelerinde vs. yaratıcı sticker tasarımları oluyor bu skine nadiren steam pazarında da vardır. Ya da kendin yapabilirsin.

Ice Coaled FT Low float.

Ice Coaled FT Low float.
Low float ne oluyor hocam?
Slate bakılabilir. Float çok fark etmiyor. Trade sitelerinde vs. yaratıcı sticker tasarımları oluyor bu skine nadiren steam pazarında da vardır. Ya da kendin yapabilirsin.
Simsiyah almak istemiyorum hocam. Daha şen şakrak bir şey olsun. Bu attığım skinlerden veya başka güzel gözüken skin önerileriniz varsa bekliyorum.

Frontside Misty öneririm bence çok güzel gözüküyor.

Arkadaşıma doğum gününde hediye edeceğim. Birkaç skin buldum. Ama hem kararsızım hem de yeterince bakamadım gibime geliyor yardım eder misiniz? Bulduklarım: Ice Coaled, Phantom disruptor, Frontside Misty.

İce coaled çok iyi duruyor görevde kullanılmış hali.

Hocam 10-11 dolara gece uykusu ve kafadan vuruş var eskimiş ikisi da fiyatı yükseltirsen düşünebilirsin daha renkli skin istiyorsan bayağı cıvıl cıvıl skinlerdir. 5 dolara da çapraz geçiş factory New var bir iki holo sticker atarsan o da renkli durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…