Yaklaşık 10-11 yıldır Everest sgm X-9 kullanıyorum. Tekerleği bozuldu içini açtım vazelin sürdüm bir süre daha kullandım ama artık gerçekten değiştirsem iyi olacak. Oyun oynamıyorum oynarsam da hikayeli oyun oynarım o yüzden pek para vermeme gerek yok. Bu bütçelerde F/P diyebileceğiniz bir mouse var mı? Bütçeyi aşmayı düşünmüyorum çünkü çevre bileşenlere para harcayan biri değilim anlaşılacağı üzere. Günlük kullanımda işimi görsün yeter. RGB meraklısı da değilim düz siyah bir şey de işimi görür. Bir de bilmiyorum bu bütçelerde kalitelisi var mıdır ama delikli farelerin tasarımı aşırı hoşuma gidiyor bu bütçede var ise düşünebilirim.
En ucuz Philips G314 SPK9314 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips G314 SPK9314 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 86,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Dediğim gibi DPI sensör vs işim olmadığı için her türlü öneriye açığım. Varsa F/P bir şey onu alayım diye açtım konuyu burada güzel bir şey çıkmazsa BİM'e gelen ilk fareyi alırım
En ucuz Philips G314 SPK9314 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips G314 SPK9314 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 86,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Dediğim gibi DPI sensör vs işim olmadığı için her türlü öneriye açığım. Varsa F/P bir şey onu alayım diye açtım konuyu burada güzel bir şey çıkmazsa BİM'e gelen ilk fareyi alırım