200-250TL mouse önerisi

Bütçe
200-250

811150

Centipat
Makaleler
1
Yaklaşık 10-11 yıldır Everest sgm X-9 kullanıyorum. Tekerleği bozuldu içini açtım vazelin sürdüm bir süre daha kullandım ama artık gerçekten değiştirsem iyi olacak. Oyun oynamıyorum oynarsam da hikayeli oyun oynarım o yüzden pek para vermeme gerek yok. Bu bütçelerde F/P diyebileceğiniz bir mouse var mı? Bütçeyi aşmayı düşünmüyorum çünkü çevre bileşenlere para harcayan biri değilim anlaşılacağı üzere. Günlük kullanımda işimi görsün yeter. RGB meraklısı da değilim düz siyah bir şey de işimi görür. Bir de bilmiyorum bu bütçelerde kalitelisi var mıdır ama delikli farelerin tasarımı aşırı hoşuma gidiyor bu bütçede var ise düşünebilirim.

Hocam o fiyata döneri zor yiyorsunuz mouse nasıl alacaksınız onu merak ettim, bakkaldan falan dandik bir şey belki bulursunuz.

Hocam o fiyata döneri zor yiyorsunuz mouse nasıl alacaksınız onu merak ettim, bakkaldan falan dandik bir şey belki bulursunuz.

Dediğim gibi DPI sensör vs işim olmadığı için her türlü öneriye açığım. Varsa F/P bir şey onu alayım diye açtım konuyu burada güzel bir şey çıkmazsa BİM'e gelen ilk fareyi alırım

Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Hocam arkadaşın attığı mouse iyi gibi bir bakın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…