Yummeat Centipat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #11 TheNoblesT.R dedi: Xbox 360 kolu var o nasıl. Genişletmek için tıkla... benim zaten kablosuz orjinal xbox 360 kolu var ama adaptör falan almam gerekiyormuş vazgeçtim. ondan sonra şöyle kablolu çakma bir x360 kolunu aldım çok kötüydü 3 gün sonra analog bozulmaya başladı.
TheNoblesT.R dedi: Xbox 360 kolu var o nasıl. Genişletmek için tıkla... benim zaten kablosuz orjinal xbox 360 kolu var ama adaptör falan almam gerekiyormuş vazgeçtim. ondan sonra şöyle kablolu çakma bir x360 kolunu aldım çok kötüydü 3 gün sonra analog bozulmaya başladı.
TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 2 4 Ağustos 2022 #12 Yummeat dedi: Benim zaten kablosuz orijinal Xbox 360 kolu var ama adaptör falan almam gerekiyormuş vazgeçtim. Ondan sonra şöyle kablolu çakma bir X360 kolunu aldım çok kötüydü 3 gün sonra analog bozulmaya başladı. Genişletmek için tıkla... o zaman en iyisi Logitech F310 almak galiba
Yummeat dedi: Benim zaten kablosuz orijinal Xbox 360 kolu var ama adaptör falan almam gerekiyormuş vazgeçtim. Ondan sonra şöyle kablolu çakma bir X360 kolunu aldım çok kötüydü 3 gün sonra analog bozulmaya başladı. Genişletmek için tıkla... o zaman en iyisi Logitech F310 almak galiba
2smokeyy Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 576 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #13 Rhudum dedi: Alsan bile kullanamazsın adaptör gerekli (orijinal alsan bile). Genişletmek için tıkla... Steam çakmasına bile destek sunuyor hocam steam için alacaksanız sıkıntı çıkarmıyor.
Rhudum dedi: Alsan bile kullanamazsın adaptör gerekli (orijinal alsan bile). Genişletmek için tıkla... Steam çakmasına bile destek sunuyor hocam steam için alacaksanız sıkıntı çıkarmıyor.