theshape123321 Femtopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 48 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #1 Merhabalar yaklaşık 5, 6 senedir kullandığım Logitech G105 Klavyesi'nin bazı tuşları bozulmaya başladı, ben de artık değiştirmenin vakti geldi diye düşündüm. Maksimum verebileceğim para 300 TL'dir. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Merhabalar yaklaşık 5, 6 senedir kullandığım Logitech G105 Klavyesi'nin bazı tuşları bozulmaya başladı, ben de artık değiştirmenin vakti geldi diye düşündüm. Maksimum verebileceğim para 300 TL'dir. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 28 Ekim 2020 #2 Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi RGB aydınlatma, Blue Switchler, TKL numpadsiz tasarım, Türkçe Q tuş dizilimi www.qp.com.tr
Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi RGB aydınlatma, Blue Switchler, TKL numpadsiz tasarım, Türkçe Q tuş dizilimi www.qp.com.tr
theshape123321 Femtopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 48 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #3 Akkuşlu dedi: Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi RGB aydınlatma, Blue Switchler, TKL numpadsiz tasarım, Türkçe Q tuş dizilimi www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Stokta yok?
Akkuşlu dedi: Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi RGB aydınlatma, Blue Switchler, TKL numpadsiz tasarım, Türkçe Q tuş dizilimi www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Stokta yok?
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 28 Ekim 2020 #4 Stokta yoksa başka bir siteye bakabilirsiniz,ben bırakayım: Redragon DARK AVENGER RGB Blue Switch Mekanik Klav - Espor Store
Stokta yoksa başka bir siteye bakabilirsiniz,ben bırakayım: Redragon DARK AVENGER RGB Blue Switch Mekanik Klav - Espor Store
G Goktug2 Femtopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #5 GamePower Ogre Rainbow Outemu Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com bu olabilir belki özelliklerini tam bilmek istiyosan youtube da baya bi inceleme videosu var
GamePower Ogre Rainbow Outemu Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com bu olabilir belki özelliklerini tam bilmek istiyosan youtube da baya bi inceleme videosu var
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 28 Ekim 2020 #6 Goktug2 dedi: GamePower Ogre Rainbow Outemu Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com bu olabilir belki özelliklerini tam bilmek istiyorsan YouTube'da bayağı bir inceleme videosu var Genişletmek için tıkla... Lütfen Gamepower önermeyin, merdiven altı ürünlere etiket basan bir firma ve ürünleri kalitesiz. REDRAGON Kumara Mekanik Oyuncu Klavyesi 70444 | Trendyol bu klavye de güzeldir bu arada.
Goktug2 dedi: GamePower Ogre Rainbow Outemu Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com bu olabilir belki özelliklerini tam bilmek istiyorsan YouTube'da bayağı bir inceleme videosu var Genişletmek için tıkla... Lütfen Gamepower önermeyin, merdiven altı ürünlere etiket basan bir firma ve ürünleri kalitesiz. REDRAGON Kumara Mekanik Oyuncu Klavyesi 70444 | Trendyol bu klavye de güzeldir bu arada.
theshape123321 Femtopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 48 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #7 Akkuşlu dedi: Lütfen Gamepower önermeyin, merdiven altı ürünlere etiket basan bir firma ve ürünleri kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Fantech, Mvp-861 Commander Mekanik Oyuncu Klavye Fare Set: Amazon.com.tr Bu alınır mı?
Akkuşlu dedi: Lütfen Gamepower önermeyin, merdiven altı ürünlere etiket basan bir firma ve ürünleri kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Fantech, Mvp-861 Commander Mekanik Oyuncu Klavye Fare Set: Amazon.com.tr Bu alınır mı?
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 28 Ekim 2020 #8 theshape123321 dedi: Fantech, Mvp-861 Commander Mekanik Oyuncu Klavye Fare Set: Amazon.com.tr bu alınır mı? Genişletmek için tıkla... O klavyeyi daha önce hiç duymadım, bir şey diyemem.Bu arada üste bir klavye daha bıraktım o da güzeldir.
theshape123321 dedi: Fantech, Mvp-861 Commander Mekanik Oyuncu Klavye Fare Set: Amazon.com.tr bu alınır mı? Genişletmek için tıkla... O klavyeyi daha önce hiç duymadım, bir şey diyemem.Bu arada üste bir klavye daha bıraktım o da güzeldir.