200- 300 TL klavye önerisi

mertvuuk

Centipat
Başlıkta da belirtiğim gibi 200- 300 TL arası klavye istiyorum mekanik olabilir. Önem verdiğim şeyler el ergonomisi hız. Bu kadar yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar dilerim :D

Başlıkta da belirtiğim gibi 200- 300 TL arası klavye istiyorum mekanik olabilir. Önem verdiğim şeyler el ergonomisi hız. Bu kadar yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar dilerim :D
Mekanik takıntısı yoksa sağlam mal.

Bu klavyeyi alabilirsin çok iyi bir klavyedir.

Hocam genellikle akşamları kullanıyorum RGB istiyorum bir yandan.

Teşekkürler bunuda alma listeme aldım sonda kararlaştırıp hangisi daha iyiyse alacağım.

Hocam G102 beyaz modeli düşünüyorum mouse olarak Corsair M55 RGB Pro mu almalıyım.

Güzel. Bunu düşünebilirim ama QP bilişim ne kadar güvenilir?
Gayet güzel bir site, hatta Technopat'ın sistemlerini sattığı yerdir. Alabilirsiniz.

Hocam G102 beyaz modeli düşünüyorum mouse olarak Corsair M55 RGB Pro mu almalıyım?
Kesinlikle M55 al. G102 alma.

Gayet güzel bir site, hatta Technopat'ın sistemlerini sattığı yerdir. Alabilirsiniz.

Kesinlikle M55 al. G102 alma.

Tamamdır G102 almıyorum M55 alıyorum daha ucuz beyaz bir mouse öneriniz var mı kaliteteli :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı