Mekanik takıntısı yoksa sağlam mal.Başlıkta da belirtiğim gibi 200- 300 TL arası klavye istiyorum mekanik olabilir. Önem verdiğim şeyler el ergonomisi hız. Bu kadar yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar dilerim![]()
Mekanik takıntısı yoksa sağlam mal.
![]()
Redragon Usas K553 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi
RGB aydınlatma, Blue Switchlerwww.qp.com.tr
Bu klavyeyi alabilirsin çok iyi bir klavyedir.![]()
Zalman ZM-K350M Siyah USB Oyun Q Multimedia Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Zalman ZM-K350M Siyah USB Oyun Q Multimedia Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
![]()
GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Redragon K552 Kumara Red Switch TKL Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
![]()
Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Redragon Usas K553 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi
RGB aydınlatma, Blue Switchlerwww.qp.com.tr
Gayet güzel bir site, hatta Technopat'ın sistemlerini sattığı yerdir. Alabilirsiniz.Güzel. Bunu düşünebilirim ama QP bilişim ne kadar güvenilir?
Kesinlikle M55 al. G102 alma.Hocam G102 beyaz modeli düşünüyorum mouse olarak Corsair M55 RGB Pro mu almalıyım?
Gayet güzel bir site, hatta Technopat'ın sistemlerini sattığı yerdir. Alabilirsiniz.
Kesinlikle M55 al. G102 alma.
G102 ve G203 Lightsync modellerde mercury sensör kullanılmıyor
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...www.technopat.net
Beyaz mouse'lar pahalı genelde, bu kerata 50TL daha ucuz M55'ten;Tamamdır G102 almıyorum M55 alıyorum daha ucuz beyaz bir mouse öneriniz var mı kaliteli![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.