200-300 TL klavye önerisi

Alataria

Hectopat
Başlıkta belirttiğim fiyat aralığında mümkünse mekanik bir klavye almak istiyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum, buna göre uygun bir klavye istiyorum. Klavyenin sol shift tuşunun yanında <, >, ve | tuşunun bulunması benim için çok önemli ve klavyenin çerçeveli olmasını istiyorum. Yani 1. resimdeki gibi değil, 2. resimdeki gibi olmasını istiyorum. Yani tuşları açıkta olmasın. Bu tarife uygun bir klavye önerebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Makro tuşu felan dikkat etmedim şekil şemal olarak anlatmak istediğim klavye biçimi görseli google da ilk karşıma çıkanı koydum.Steelseries benimde dikkatimi çekti ancak görsellerinde shift tuşunun yanındaki bahsettiğim tuş var mı emin olamadım.

Eski klavyemdi tuş dizilimi bu şekilde, 2 tür var bunun için alacağınız yere sormanızda fayda var. Görsellerde olmasa bile bazen ürünler farklılık gösteriyor.

Böyleyse güzel arayıp sormak lazım önce teşekkürler

Önermeden önce isteklerimi okursanız sevinirim bu klavye benim isteklerimi karşılamıyor malesef.

Önermeden önce isteklerimi okursanız sevinirim bu klavye benim isteklerimi karşılamıyor malesef.

Önermeden önce isteklerinizi okuduk ve sadece mekanik klavye isteğinizi karşılamıyor.

Önerdiğimiz klavye de;
Çerçeve bulunuyor
Türkçe tuş dizilimi var ><| tuşları bulunuyor.
FPS oyunlarına uyumlu klavye de ek makro tuşları bulunmuyor.

Kişisel olarak beğenmemiş olabilirsiniz orasını bilemeyiz.

İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…