200-300 TL klavye tavsiyesi

rwX

Kilopat
Merhabalar şu an kullandığım Logitech G105'in beni yavaştan üzmeye başlamasıyla yeni bir klavye almaya karar verdim, tavsiyelere açığım. 300 TL civarında da bütçem var.
  • -Mekanik olmalı
  • -Işığı olsun RGB olması önemli değil
  • -Red Switch
Switch'ler konusunda çok bilgili değilim çeşitleri varmış tercihim en rahat basılan olur herhalde. Son olarak marka takıntım yok ürün kaliteli olduğu sürece. Herkese teşekkürler.

Trust Gxt 890 ve Sharkoon Purewriter RGB bakabilirsiniz iki klavyede red switch ve RGB.
teşekkürler öneriniz için.Sadece ekranın ışığıyla klavye tuşlarını görebildiğimi farkettim ve 213 tl ye ışık yüzünden uzak durduğum Gigabyte forcek83 red switch aldım umarım memnun kalırım

Klavyeniz hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben de klavye arayışındayım ancak bahsettiğiniz klavye uzun süredir stoklarda yoktu, nereden aldınız?

Klavyeniz hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben de klavye arayışındayım ancak bahsettiğiniz klavye uzun süredir stoklarda yoktu, nereden aldınız?
Teşekkürler. Buradan satın aldım şans eseri dolaşırken satın al butonunun aktif olduğunu farkettim fiyatıda uygun olunca aldım. Aldıktan sonra tükenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…