A Ahmet davut Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 126 9 Haziran 2022 #1 200-300 TL modem arıyorum önceki kullandığım bayağı sıkıntı çıkarttı turuncu ışık falan yandı günde 5 kez internet gitti. Ahmet davut dedi: 200-300 TL modem arıyorum önceki kullandığım bayağı sıkıntı çıkarttı turuncu ışık falan yandı günde 5 kez internet gitti. Genişletmek için tıkla... 60-70 Mbps internet için.
200-300 TL modem arıyorum önceki kullandığım bayağı sıkıntı çıkarttı turuncu ışık falan yandı günde 5 kez internet gitti. Ahmet davut dedi: 200-300 TL modem arıyorum önceki kullandığım bayağı sıkıntı çıkarttı turuncu ışık falan yandı günde 5 kez internet gitti. Genişletmek için tıkla... 60-70 Mbps internet için.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 9 Haziran 2022 #2 O fiyata VDSL modem yok maalesef. İkinci el ürünlere bakın, bulabilirseniz Keenetic Omni DSL iyidir.
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.584 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #3 Ahmet davut dedi: 200-300 TL modem arıyorum önceki kullandığım bayağı sıkıntı çıkarttı turuncu ışık falan yandı günde 5 kez internet gitti. 60-70 Mbps internet için. Genişletmek için tıkla... Sorunun modemden olduğuna emin misiniz?
Ahmet davut dedi: 200-300 TL modem arıyorum önceki kullandığım bayağı sıkıntı çıkarttı turuncu ışık falan yandı günde 5 kez internet gitti. 60-70 Mbps internet için. Genişletmek için tıkla... Sorunun modemden olduğuna emin misiniz?
G GÖKÇEN41 Zeptopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #4 O fiyat aralığının biraz üzerinde Zyxel'in VMG1312-T20B modemi mevcut: https://www.hepsiburada.com/zyxel-vmg1312-t20b-vdsl2-adsl2-4-port-kablosuz-usb-destekli-antensiz-modem-p-HBV000013EZTY 3-4 istemciyle 1080 çözünürlüğünde yayın izleyenler herhangi bir kesinti veya kopma yaşamadığını belirtmişler. 3+1 evler içinde çekim kalitesi yeterli deniyor. Ancak bu modemle benim bir deneyimim yok. Tecrübesi olan arkadaşlarda fikir verebilir
O fiyat aralığının biraz üzerinde Zyxel'in VMG1312-T20B modemi mevcut: https://www.hepsiburada.com/zyxel-vmg1312-t20b-vdsl2-adsl2-4-port-kablosuz-usb-destekli-antensiz-modem-p-HBV000013EZTY 3-4 istemciyle 1080 çözünürlüğünde yayın izleyenler herhangi bir kesinti veya kopma yaşamadığını belirtmişler. 3+1 evler içinde çekim kalitesi yeterli deniyor. Ancak bu modemle benim bir deneyimim yok. Tecrübesi olan arkadaşlarda fikir verebilir
A Ahmet davut Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 126 9 Haziran 2022 #5 Jaewyn dedi: Sorunun modemden olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Eminim kardeşim hatta bu soruyu duymaktan bıktım. Dümdüz dedi: O fiyata VDSL modem yok maalesef. İkinci el ürünlere bakın, bulabilirseniz Keenetic Omni DSL iyidir. Genişletmek için tıkla... Zaten onu kullanıyordum bu sorunu o çıkardı Merhaba Asus RT-AC1200 V2 Çift Band 1200 Mbps 2.4 - 5 Ghz Wi-Fi Router Fiyatları ve Özellikleri şoyle bir modem buldum iyi midir sizce. Son düzenleme: 9 Haziran 2022
Jaewyn dedi: Sorunun modemden olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Eminim kardeşim hatta bu soruyu duymaktan bıktım. Dümdüz dedi: O fiyata VDSL modem yok maalesef. İkinci el ürünlere bakın, bulabilirseniz Keenetic Omni DSL iyidir. Genişletmek için tıkla... Zaten onu kullanıyordum bu sorunu o çıkardı Merhaba Asus RT-AC1200 V2 Çift Band 1200 Mbps 2.4 - 5 Ghz Wi-Fi Router Fiyatları ve Özellikleri şoyle bir modem buldum iyi midir sizce.
G GÖKÇEN41 Zeptopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #6 Ahmet davut dedi: Eminim kardeşim hatta bu soruyu duymaktan bıktım. Zaten onu kullanıyordum bu sorunu o çıkardı Merhaba Asus RT-AC1200 V2 Çift Band 1200 Mbps 2.4 - 5 Ghz Wi-Fi Router Fiyatları ve Özellikleri şoyle bir modem buldum iyi midir sizce. Genişletmek için tıkla... O modem değilde router galiba. Modem olduğuna eminseniz alabilirsiniz. Asus kötü ürün çıkartmaz
Ahmet davut dedi: Eminim kardeşim hatta bu soruyu duymaktan bıktım. Zaten onu kullanıyordum bu sorunu o çıkardı Merhaba Asus RT-AC1200 V2 Çift Band 1200 Mbps 2.4 - 5 Ghz Wi-Fi Router Fiyatları ve Özellikleri şoyle bir modem buldum iyi midir sizce. Genişletmek için tıkla... O modem değilde router galiba. Modem olduğuna eminseniz alabilirsiniz. Asus kötü ürün çıkartmaz
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 9 Haziran 2022 #7 Ahmet davut dedi: Zaten onu kullanıyordum bu sorunu o çıkardı Genişletmek için tıkla... Keenetic hat değerlerinde sorun olduğunda turuncu ışık yakar, hat değerlerini paylaşabilir misin? Modem arayüzü - Yönetim - Tanılama - DSL bölümü.
Ahmet davut dedi: Zaten onu kullanıyordum bu sorunu o çıkardı Genişletmek için tıkla... Keenetic hat değerlerinde sorun olduğunda turuncu ışık yakar, hat değerlerini paylaşabilir misin? Modem arayüzü - Yönetim - Tanılama - DSL bölümü.
A Ahmet davut Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 126 9 Haziran 2022 #8 Dümdüz dedi: Keenetic hat değerlerinde sorun olduğunda turuncu ışık yakar, hat değerlerini paylaşabilir misin? Modem arayüzü - yönetim - tanılama - DSL bölümü. Genişletmek için tıkla... Şu an çalışmıyor.
Dümdüz dedi: Keenetic hat değerlerinde sorun olduğunda turuncu ışık yakar, hat değerlerini paylaşabilir misin? Modem arayüzü - yönetim - tanılama - DSL bölümü. Genişletmek için tıkla... Şu an çalışmıyor.