Aevius Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 48 9 Mart 2025 #1 3 gün önce aşağıdaki ürünü aldım ancak sürekli bağlantı sorunu yaşıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız, önerebileceğiniz başka bir dönüştürücü var mı? Bütçem maksimum 200-300 TL. Alfais 4429 USB 3.0 to Type C 3.1 Şarj Data Çevirici Dönüştürücü Adaptör
3 gün önce aşağıdaki ürünü aldım ancak sürekli bağlantı sorunu yaşıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız, önerebileceğiniz başka bir dönüştürücü var mı? Bütçem maksimum 200-300 TL. Alfais 4429 USB 3.0 to Type C 3.1 Şarj Data Çevirici Dönüştürücü Adaptör
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.367 Makaleler 8 Çözümler 180 9 Mart 2025 #2 Amazon.com.tr Bunu tavsiye ederim kullanıyorum ve çok kaliteli, tek sorunu biraz büyük.
Aevius Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 48 9 Mart 2025 #3 XPLSG dedi: Amazon.com.tr Bunu tavsiye ederim kullanıyorum ve çok kaliteli, tek sorunu biraz büyük. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir temas sorunu yaşadınız mı çünkü benim aldığım ürüne taktığım kablo hafif sallansa bile bağlantı kopuyor.
XPLSG dedi: Amazon.com.tr Bunu tavsiye ederim kullanıyorum ve çok kaliteli, tek sorunu biraz büyük. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir temas sorunu yaşadınız mı çünkü benim aldığım ürüne taktığım kablo hafif sallansa bile bağlantı kopuyor.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.367 Makaleler 8 Çözümler 180 9 Mart 2025 #4 Aevius dedi: Herhangi bir temas sorunu yaşadınız mı çünkü benim aldığım ürüne taktığım kablo hafif sallansa bile bağlantı kopuyor. Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım üründe bir sıkıntı çıkmadı hocam.
Aevius dedi: Herhangi bir temas sorunu yaşadınız mı çünkü benim aldığım ürüne taktığım kablo hafif sallansa bile bağlantı kopuyor. Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım üründe bir sıkıntı çıkmadı hocam.