200-300 TL'ye şampuan önerisi

Sliva

Hectopat
Daha fazla  
Kıvırcık ve kabarık bir saçım var 200 300 TL arası bütçem var. Bu şampuan işlerinden çok anlamıyorum da zararlı kimyasal içermeyen sağlıklı ve saçlarımı kabartmayan biraz daha yatıştıran kepeğe ve yağlanmaya karşı bir şampuan önerisi istiyorum arkadaşlar. Bir de keratin vs vitaminler varmış onları da açıklayabilecek arkadaşlar var mıdır?

Hocam peki bu keratin olayı ne oluyor iyi diyorlar sanırım keratşnli şampuanlara.

Yves Rocher şampuanları iyidir. Sülfatsız. Kendi saç tipinize uygun olanı bulup alabilirsiniz.

O dediğiniz marka pahalıymış hocam sanırım.

Hocam peki bu keratin olayı ne oluyor iyi diyorlar sanırım keratşnli şampuanlara.

O dediğiniz marka pahalıymış hocam sanırım.

Şu sıralar bunu kullanıyorum. Sırf kokusu bile aşırı güzel. Saçlarımda ekstra dökülme ve yağlanma yapmadı ama içeriği hakkında pek bilgim yok.

Yok hocam 300 lira civarına bulabilirsiniz Trendyol da.

Dökülme karşıtı olan 400 lira sadece, o bir tık pahalı.

Trendyol'da güvenilir midir hocam? Dökülmeye karşı olmasına gerek yok saçlarımı dökmesin yeter bazı şampuanlardan öyle sorunlar duydum.

Öneriniz için sağ olun hocam araştıracağım.

Yves Rocher satıcısı veya Trendyol satıcısıysa düşünmeden tereddütsüz alabilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam önerniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…