200-400 bin TL'ye aile aracı önerisi

Temiz Golf bulabilirsiniz. Golf'lerin Comfortline olanları güzel oluyor.

Dostum hala bilip bilmeden konuşup kendini gülünç duruma düşürüyorsun. Şu yol bilgisayarında çıkmıyor o hata. Zorlama istersen.

Eki Görüntüle 2304285
Tarihi eser gibi araba bunda çıkmaz zaten. B6'larda çıkıyor. Hadi diyelim balina kasanın şanzımanı sorunsuz. (imkansız) 1.6 XEi'den daha dayanıklı ve sağlam olduğunu düşünüyor musun gerçekten?

Tarihi eser gibi araba bunda çıkmaz zaten. B6'larda çıkıyor. Hadi diyelim balina kasanın şanzımanı sorunsuz. (imkansız) 1.6 XEi'den daha dayanıklı ve sağlam olduğunu düşünüyor musun gerçekten?
B6 kasada da benzer bir yol bilgisayarı var.
Bahsettiğin Toyota Corolla E100 B5.5 Passat’dan daha eski ve klimanın bile dolu sayıldığı bomboş bir C segment araç. Eğer B5.5 tarihi eserse E100 ne oluyor? Bahsettiğin arabada yol bilgisayarı bile yok. B5.5’un 1.6, 1.8T, 1.9TDI gibi aşırı sağlam motorları var zaten. Dayanıklılık ve sağlamlık yönünden üstün olmama gibi bir ihtimali yok. Koltuk ısıtma, sunroof, hafızalı-elektrikli koltuk, yol bilgisayarı gibi opsiyonları bulunan bir aracı bomboş kazma bir arabaya tercih mi ediliyormuş? Anlamıyorsan anlamıyorum diyebilirsin. Boşuna yorulup kendini gülünç duruma düşürme daha fazla.

Böyle dediğin için devam ettiriyorum zaten, Alman fanatikliğini bıraksan bende kabul edeceğim.

Böyle dediğin için devam ettiriyorum zaten, Alman fanatikliğini bıraksan bende kabul edeceğim.
Alman fanatikliği felan yaptığım yok. Doğrusu neyse her zaman onu söylerim. Tecrübe etmediğin, bilmediğin konularda fikir sahibi olma. Aşırı gülünç durumdasın çünkü.

Bence bu paralara alınabilecek en mantıklı araçlar Volkswagen bora, Passat b5, tempra, efsane kasa Corolla, veya 2008 model Honda City falandır. Benim en önerdiğim City, hem motoru sorunsuz, hem de 7 ileri otomatik şanzımanı ile çok düşük devirlerde az yakmasını sağlıyor.

Malesef ki Tempra ömrünü doldurdu çok temizini bulmazsa yağ kaçağı, elektronik arızaları vs. bitmez.

Maalesef ki tempra ömrünü doldurdu çok temizini bulmazsa yağ kaçağı, elektronik arızaları vs. bitmez.

Hem de diğer araçlara göre daha düşük bir model, en dolu paketinde bile sadece 1 sürücü airbagı var. Şu anki günümüz araçları ile bir kaza yapsa ortadan ikiye bölünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…