200-400 bin TL'ye aile aracı önerisi

@BehzatAmirim Passat b5.5'un guzel ve temizine iyi bakildiginda sorunsuz bir araba oldugu konusunda size katiliyorum. Fakat bu sanzimanlar ne kadar cok sorunlu olmasalar da Passat'lar genel olarak cok km yapmis arabalar. Bu km illaki bu sanzimanlari da yipratiyor ve masraf acma riskini artiyor. 300bindeki Passat'lara dusuk km yaziyorlar bu araclar dayanikli olmasa bu kmleri gormez fakat aldiginiz arabanin sanzimani sizde ariza yaparsa can yakiyor. Bir de bu kadar km yapan arabanin bakimlarin iyi olmasi da onemli tabii bu da buyuk etken. Elektronik aksami ile oynanmis arabalarda da bazi sorunlar ortaya cikabiliyor her Avrupa araci gibi ve bu araclar icinde elektrik tesisatı kesilip bicilen cok var. Isin ozu guzel bir araba fakat bakimsiz, kurcalanmis, hor kullanilmisini alan kisiyi uykusuz birakir.

Km konusunda ben 220 bin kmdeki aracı aşırı fazla devirmiş olarak görüyorum, 165 bin idealim. Bu insanlar nasıl 300 bine düşük diyor anlamadım.

Hem de diğer araçlara göre daha düşük bir model, en dolu paketinde bile sadece 1 sürücü airbagı var. Şu anki günümüz araçları ile bir kaza yapsa ortadan ikiye bölünür.

10 yaşına kadar airbag açar arabalar 10 yaşından sonra değiştirmek gerekir yani muhtemelen diğer tercihlerde airbag konusunda güvenilmez.

10 yaşına kadar airbag açar arabalar 10 yaşından sonra değiştirmek gerekir yani muhtemelen diğer tercihlerde airbag konusunda güvenilmez.

Hocam 10 yıl mevzusu kalkalı yıllar oldu, 1996 C200'ün airbagler hala sapasağlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…