OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 2 Temmuz 2022 #1 RGB özellikli, mekanik hisli oyuncu klavyesi arıyorum. Bütçeyi biraz aşabilirim.
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 2 Temmuz 2022 #2 GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #3 Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 590,59 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com
Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 590,59 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 2 Temmuz 2022 #4 BlackShadow dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... alınır mı hocam? İlk defa duydum markayı
BlackShadow dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... alınır mı hocam? İlk defa duydum markayı
Watson Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 1.347 Çözümler 5 2 Temmuz 2022 #5 BlackShadow dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Hocam biri yorumlara Shift basılı kalıyor yazmış. Görüntü olarak hoşuma gitti, bende alsam mı diyordum. İncelerken fark ettim. Siz denediniz mi?
BlackShadow dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Hocam biri yorumlara Shift basılı kalıyor yazmış. Görüntü olarak hoşuma gitti, bende alsam mı diyordum. İncelerken fark ettim. Siz denediniz mi?
miraç çınar Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #6 OnurOfc dedi: RGB özellikli, mekanik hisli oyuncu klavyesi arıyorum. Bütçeyi biraz aşabilirim. Genişletmek için tıkla... Everest Kb-gx61 Formula Usb Rgb Aydınlatmalı 3 Makro Tuşlu Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL öneririm. Şu an bu klavye ile yazıyorum. Mekanik hisli 339 TL.
OnurOfc dedi: RGB özellikli, mekanik hisli oyuncu klavyesi arıyorum. Bütçeyi biraz aşabilirim. Genişletmek için tıkla... Everest Kb-gx61 Formula Usb Rgb Aydınlatmalı 3 Makro Tuşlu Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL öneririm. Şu an bu klavye ile yazıyorum. Mekanik hisli 339 TL.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2022 #7 Sesli klavye problem yaratmaz diyorsanız. Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com
Sesli klavye problem yaratmaz diyorsanız. Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 2 Temmuz 2022 #8 Slippin Jimmy0 dedi: Sesli klavye problem yaratmaz diyorsanız. Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Yazılımı var mı? Yazılımlı klavye olsa daha iyi olur Razer Cynosa Lite Chroma Türkçe RGB Gaming Klavye Q Fiyatı, Yorumları - Trendyol RAZER Cynosa Lite Chroma Türkçe RGB Gaming Klavye Q yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com aklımda bu var
Slippin Jimmy0 dedi: Sesli klavye problem yaratmaz diyorsanız. Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Yazılımı var mı? Yazılımlı klavye olsa daha iyi olur Razer Cynosa Lite Chroma Türkçe RGB Gaming Klavye Q Fiyatı, Yorumları - Trendyol RAZER Cynosa Lite Chroma Türkçe RGB Gaming Klavye Q yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com aklımda bu var
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #9 OnurOfc dedi: Yazılımı var mı? Yazılımlı klavye olsa daha iyi olur Razer Cynosa Lite Chroma Türkçe RGB Gaming Klavye Q Fiyatı, Yorumları - Trendyol RAZER Cynosa Lite Chroma Türkçe RGB Gaming Klavye Q yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Aklımda bu var Genişletmek için tıkla... Fiyatını hake etmiyor. Daha geçen 200TL'di.Size bunu önermek isterdim fakat stokları bitti. pckolik
OnurOfc dedi: Yazılımı var mı? Yazılımlı klavye olsa daha iyi olur Razer Cynosa Lite Chroma Türkçe RGB Gaming Klavye Q Fiyatı, Yorumları - Trendyol RAZER Cynosa Lite Chroma Türkçe RGB Gaming Klavye Q yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Aklımda bu var Genişletmek için tıkla... Fiyatını hake etmiyor. Daha geçen 200TL'di.Size bunu önermek isterdim fakat stokları bitti. pckolik
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2022 #10 OnurOfc dedi: Yazılımı var mı? Genişletmek için tıkla... Yazılımı yok.