OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 2 Temmuz 2022 #11 ambushermayki dedi: Fiyatını hake etmiyor. Daha geçen 200TL'di.Size bunu önermek isterdim fakat stokları bitti. pckolik Genişletmek için tıkla... peki öneriniz var mı?
ambushermayki dedi: Fiyatını hake etmiyor. Daha geçen 200TL'di.Size bunu önermek isterdim fakat stokları bitti. pckolik Genişletmek için tıkla... peki öneriniz var mı?
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #12 OnurOfc dedi: Peki öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Yukarıda attığım 2 model iyidir.
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 2 Temmuz 2022 #13 OnurOfc dedi: alınır mı hocam? İlk defa duydum markayı Genişletmek için tıkla... Genelde bu bütçede öneriliyordu o sebeple paylaştım. Gamepower'dan iyidir. Watson dedi: Hocam biri yorumlara Shift basılı kalıyor yazmış. Görüntü olarak hoşuma gitti, bende alsam mı diyordum. İncelerken fark ettim. Siz denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam membran klavye, ben denemedim ama bu bütçede önerildiğini gördüm.
OnurOfc dedi: alınır mı hocam? İlk defa duydum markayı Genişletmek için tıkla... Genelde bu bütçede öneriliyordu o sebeple paylaştım. Gamepower'dan iyidir. Watson dedi: Hocam biri yorumlara Shift basılı kalıyor yazmış. Görüntü olarak hoşuma gitti, bende alsam mı diyordum. İncelerken fark ettim. Siz denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam membran klavye, ben denemedim ama bu bütçede önerildiğini gördüm.