Merhaba arkadaşlar, Gaming mouse almayı planlıyorum klavyem logi olduğu için set olarak devam etmek istiyorum yazılım açısından da kolaylık oluyor 200-400 TL arası önerebileceğiniz mouse var mı G203 modeline baktım fakat düz ve ele göre eğimi yok diye biraz soğudum sıkıntı olur mu denemeden bilemem ama sizin görüşleriniz nelerdir?
Tutuşa göre değişir ancak bir yerde 300IPS, 35G vmesi bulunan SS sensör bulunduran Rival 3, diğer tarafta 650IPS, 50G ivmesi bulunan fiyasada bulunun en iyi sensör olan focus+ sensörü içinde bulunduran Basilisk V2 var.
En ucuz Logitech G305 Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G305 Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.309,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Kablosuz isterseniz bakabilirsiniz, kablosuz sevmiyorsanız ben de @Shuichi Tatsuo 'in dediği gibi Basilisk V2 almanızı öneririm.
Merhaba arkadaşlar, Gaming mouse almayı planlıyorum klavyem logi olduğu için set olarak devam etmek istiyorum yazılım açısından da kolaylık oluyor 200-400 TL arası önerebileceğiniz mouse var mı G203 modeline baktım fakat düz ve ele göre eğimi yok diye biraz soğudum sıkıntı olur mu denemeden bilemem ama sizin görüşleriniz nelerdir?