Hyena. Decapat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 52 Çözümler 1 22 Şubat 2019 #21 halilgkmn19051 dedi: Hocam bende bunu düşünmüştüm Emlak ve Arsa işinde cidden büyük paralar dönüyor. Yorumun için teşekkür ederim bunuda yazdım bir kenara. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle. Biz bir daireye topraktan girdik bedeli 125.000 liradan. Satışı 215.000 liradan yaptık. 1 senede 100.000 lira kâr bıraktı. Kesinlikle düşünmelisiniz.
halilgkmn19051 dedi: Hocam bende bunu düşünmüştüm Emlak ve Arsa işinde cidden büyük paralar dönüyor. Yorumun için teşekkür ederim bunuda yazdım bir kenara. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle. Biz bir daireye topraktan girdik bedeli 125.000 liradan. Satışı 215.000 liradan yaptık. 1 senede 100.000 lira kâr bıraktı. Kesinlikle düşünmelisiniz.
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2019 #22 halilgkmn19051 dedi: Hepinize çok teşekkür ederim başka işlere yöneleyim o zaman en mantıklısı parayı faizle bankaya yatırmak olacak galiba başka bir iş bulana kadar. Genişletmek için tıkla... Faizin haramını göze alacaksanız en mantıklısı o olur.
halilgkmn19051 dedi: Hepinize çok teşekkür ederim başka işlere yöneleyim o zaman en mantıklısı parayı faizle bankaya yatırmak olacak galiba başka bir iş bulana kadar. Genişletmek için tıkla... Faizin haramını göze alacaksanız en mantıklısı o olur.
halilgkmn19051 Decapat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 308 Çözümler 1 22 Şubat 2019 #23 Ömer Murat KARACA dedi: Faizin haramını göze alacaksanız en mantıklısı o olur. Genişletmek için tıkla... Bankalar bizden faiz alırken haram değil, biz paramızı bankaya faize yatırırsak haram oluyor öyle mi?
Ömer Murat KARACA dedi: Faizin haramını göze alacaksanız en mantıklısı o olur. Genişletmek için tıkla... Bankalar bizden faiz alırken haram değil, biz paramızı bankaya faize yatırırsak haram oluyor öyle mi?
2 226261 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 22 Şubat 2019 #24 İnternet Cafe işi biteli çok oldu. Yazık etme parana.
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2019 #25 İnternet ve Ps4 cafeler hala popüler diye düşünüyorum hele ki TC şartlarında insanların bilgisayar almaları kolay değil. Büyük getirisi var bu tarz cafelerin.
İnternet ve Ps4 cafeler hala popüler diye düşünüyorum hele ki TC şartlarında insanların bilgisayar almaları kolay değil. Büyük getirisi var bu tarz cafelerin.
Aaaapşu Hectopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 558 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2019 #26 halilgkmn19051 dedi: Bankalar bizden faiz alırken haram değil, biz paramızı bankaya faize yatırırsak haram oluyor öyle mi? Genişletmek için tıkla... Faizin her türlüsü haram zaten kimin aldığının önemi yok.
halilgkmn19051 dedi: Bankalar bizden faiz alırken haram değil, biz paramızı bankaya faize yatırırsak haram oluyor öyle mi? Genişletmek için tıkla... Faizin her türlüsü haram zaten kimin aldığının önemi yok.
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2019 #27 halilgkmn19051 dedi: Bankalar bizden faiz alırken haram değil, biz paramızı bankaya faize yatırırsak haram oluyor öyle mi? Genişletmek için tıkla... Bankalara şahsen faiz ödemiyorum. Ne bir kredi çekmişliğim var ne de başka bir şey. Kullandığım kredi kartı için de yıllık aidat vs. ödemiyorum.
halilgkmn19051 dedi: Bankalar bizden faiz alırken haram değil, biz paramızı bankaya faize yatırırsak haram oluyor öyle mi? Genişletmek için tıkla... Bankalara şahsen faiz ödemiyorum. Ne bir kredi çekmişliğim var ne de başka bir şey. Kullandığım kredi kartı için de yıllık aidat vs. ödemiyorum.