HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.864 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #11 Görkem Umut dedi: @HUNTEx diski mi erimiş? Emin misiniz? Kaç Km'de motor? Genişletmek için tıkla... Çok hatırlamıyorum zaten bu konularda çok bilgim yok. Babama bir sormam lazım o hatırlıyordur herhalde.
Görkem Umut dedi: @HUNTEx diski mi erimiş? Emin misiniz? Kaç Km'de motor? Genişletmek için tıkla... Çok hatırlamıyorum zaten bu konularda çok bilgim yok. Babama bir sormam lazım o hatırlıyordur herhalde.
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.728 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #12 HUNTEx dedi: XMAX +2014 gibi bir şey bakıyormuş. 250'lik scooter alacakmış. XMAX'a benzer scooter önerebilir misin? Tam da XMAX yazmıştım hocam. Genişletmek için tıkla... O bütçe de sıfır scooter arıyorsan bu var buna bakabilirsin. [ VOGE Türkiye ® ] – SR3 SCOOTER – VOGE Türkiye ® – SPARK YOUR DREAMS www.vogeturkiye.com.tr
HUNTEx dedi: XMAX +2014 gibi bir şey bakıyormuş. 250'lik scooter alacakmış. XMAX'a benzer scooter önerebilir misin? Tam da XMAX yazmıştım hocam. Genişletmek için tıkla... O bütçe de sıfır scooter arıyorsan bu var buna bakabilirsin. [ VOGE Türkiye ® ] – SR3 SCOOTER – VOGE Türkiye ® – SPARK YOUR DREAMS www.vogeturkiye.com.tr
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.864 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #13 NYTMARE dedi: O bütçe de sıfır scooter arıyorsan bu var buna bakabilirsin. [ VOGE Türkiye ® ] – SR3 SCOOTER – VOGE Türkiye ® – SPARK YOUR DREAMS www.vogeturkiye.com.tr Genişletmek için tıkla... Geçenlerde birlikte başka motorlara bakarken tek silindir olduğu için bu olmaz demişti. Sıfır fiyata ancak bu oluyor ama babama bir göstereyim.
NYTMARE dedi: O bütçe de sıfır scooter arıyorsan bu var buna bakabilirsin. [ VOGE Türkiye ® ] – SR3 SCOOTER – VOGE Türkiye ® – SPARK YOUR DREAMS www.vogeturkiye.com.tr Genişletmek için tıkla... Geçenlerde birlikte başka motorlara bakarken tek silindir olduğu için bu olmaz demişti. Sıfır fiyata ancak bu oluyor ama babama bir göstereyim.
T tahababatas Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 116 16 Nisan 2024 #14 HUNTEx dedi: Geçenlerde birlikte başka motorlara bakarken tek silindir olduğu için bu olmaz demişti. Sıfır fiyata ancak bu oluyor ama babama bir göstereyim. Genişletmek için tıkla... Sıfır fiyata sym, Honda, Aprilia, Yamaha, kymco markalarının " su, yağ ya da sıvı soğutmalı " olan modellerine bakın. 1 hafta önce jet X 125 abs aldım su soğutmalı 150 bin sıfırı.
HUNTEx dedi: Geçenlerde birlikte başka motorlara bakarken tek silindir olduğu için bu olmaz demişti. Sıfır fiyata ancak bu oluyor ama babama bir göstereyim. Genişletmek için tıkla... Sıfır fiyata sym, Honda, Aprilia, Yamaha, kymco markalarının " su, yağ ya da sıvı soğutmalı " olan modellerine bakın. 1 hafta önce jet X 125 abs aldım su soğutmalı 150 bin sıfırı.
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.728 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #15 HUNTEx dedi: Geçenlerde birlikte başka motorlara bakarken tek silindir olduğu için bu olmaz demişti. Sıfır fiyata ancak bu oluyor ama babama bir göstereyim. Genişletmek için tıkla... Sıfır fiyatına bu scooterdan iyisini bulamazsın daha yeni çıktı piaggio motor bloğu kullanmışlar motorda.
HUNTEx dedi: Geçenlerde birlikte başka motorlara bakarken tek silindir olduğu için bu olmaz demişti. Sıfır fiyata ancak bu oluyor ama babama bir göstereyim. Genişletmek için tıkla... Sıfır fiyatına bu scooterdan iyisini bulamazsın daha yeni çıktı piaggio motor bloğu kullanmışlar motorda.