seffabullut
Hectopat
Daha fazla
Taunus bakabilirsin.Öğrenciyim ve yeni ehliyet aldım. Hem okula gitmekte kullanmak için(haftada 2 gün de şehirlerarası gitmem gerekiyor) hem de acemiliğimi atmak için manuel bir araba almak istiyorum. Bütçe 200 bin kadar o yüzden alınabilecek arabalar çok sınırlı ama bu fiyata bunu yapmak mantıklı mı?
Ehliyetimi alsam da çok tecbürem olmadığı için geçenlerde ufak bir kaza yaptım. Dolayısıyla böyle bir düşünceye vardık ama bilemiyorum. Beni uğraştırmayacak olması, parçalarının ve ustasının rahatça bulunacak olması, yolda kalma durumu falan olmaması önemli sadece. Onun dışı yürüyeni sorunsuz olsa yeter. Bütçeyi biraz aşarak aslında eski model bir BMW almak istiyordum, kasaları da çok hoşuma gidiyor ama sanayiden çıkartmaz dedikleri için biraz daha güvenilir bir araba almak istiyorum.
Kimisi Uno al diyor kimisi çok eski model Mercedes'lere bak diyor kimi de bulaşma diyor bilemedik.
Renault 9 ve 19 olabilir 19 ların çok temizi bulunmazÖğrenciyim ve yeni ehliyet aldım. Hem okula gitmekte kullanmak için(haftada 2 gün de şehirlerarası gitmem gerekiyor) hem de acemiliğimi atmak için manuel bir araba almak istiyorum. Bütçe 200 bin kadar o yüzden alınabilecek arabalar çok sınırlı ama bu fiyata bunu yapmak mantıklı mı?
Ehliyetimi alsam da çok tecbürem olmadığı için geçenlerde ufak bir kaza yaptım. Dolayısıyla böyle bir düşünceye vardık ama bilemiyorum. Beni uğraştırmayacak olması, parçalarının ve ustasının rahatça bulunacak olması, yolda kalma durumu falan olmaması önemli sadece. Onun dışı yürüyeni sorunsuz olsa yeter. Bütçeyi biraz aşarak aslında eski model bir BMW almak istiyordum, kasaları da çok hoşuma gidiyor ama sanayiden çıkartmaz dedikleri için biraz daha güvenilir bir araba almak istiyorum.
Kimisi Uno al diyor kimisi çok eski model Mercedes'lere bak diyor kimi de bulaşma diyor bilemedik.
Fiat Uno iyi arabadır parçası ustası bulunuyor. Eski mercedeslerin uğraşı olur şuanlik bulaşmayın. Eski kasa bmwlerde sizi sanayiye vip üye yapar. Bu bütçeye Reno R9 bence en mantıklı araba. Ustası var parçası var eğer temiz kullanılmış ise size sorun yaratmayacak bir araba.
Renault 9 ve 19 olabilir 19 ların çok temizi bulunmaz
Ya da 100-150bin fiyat aralığında Tofaş alın muaynesi yeni yapılmış fiyatı 150bini geçerse Tofaş önermem
Teşekkür ediyorum. Bilmediğim için soruyorum eski arabalarda KM olarak makul seviyeler nerelere kadardır acaba? Ya da çok dikkat etmem gereken bir konu mu?Taunus bakabilirsin.
Teşekkür ediyorum. Bilmediğim için soruyorum eski arabalarda km olarak makul seviyeler nerelere kadardır acaba? Ya da çok dikkat etmem gereken bir konu mu?
Bu bahsettiğimiz araçlar eski modeller olduğu için km fazla önemli değil. Dikkat etmeniz gereken hususlarda arabanın çürüğü olmaması motor yürüyeninde sorun olmaması muhtemel araç LPG'li olacağı için LPG tankını kontrol etmeniz ve son kullanım tarihine bakmanız. Araçta yağ kaçağı şaside oynama varmı diye dikkat etmeniz lazım. Şaside oynama varsa muhtemelen o arabanın feleği kaymıştır. Onun haricinde size tavsiyem arabalarda anlayan bir yakınınızla gitmeniz ve yetkili bir ekspertize arabayı göstermenizi tavsiye ederim. Ayrıca motor yeniden yapıldı 0 deniliyorsa o araba muhtemelen daha önce motorla ilgili büyük bir sıkıntı yaşamış oyüzden o arabaya hiç bulaşmanızı önermem.Teşekkür ediyorum. Bilmediğim için soruyorum eski arabalarda KM olarak makul seviyeler nerelere kadardır acaba? Ya da çok dikkat etmem gereken bir konu mu?
Bu fiyat için expertize sokmam muhtemelen ama Zaten giderken bilgili biriyle gideceğim. Öncesinde bir bilgim olsun istemiştim teşekkür ederim.Bu bahsettiğimiz araçlar eski modeller olduğu için km fazla önemli değil. Dikkat etmeniz gereken hususlarda arabanın çürüğü olmaması motor yürüyeninde sorun olmaması muhtemel araç LPG'li olacağı için LPG tankını kontrol etmeniz ve son kullanım tarihine bakmanız. Araçta yağ kaçağı şaside oynama varmı diye dikkat etmeniz lazım. Şaside oynama varsa muhtemelen o arabanın feleği kaymıştır. Onun haricinde size tavsiyem arabalarda anlayan bir yakınınızla gitmeniz ve yetkili bir ekspertize arabayı göstermenizi tavsiye ederim. Ayrıca motor yeniden yapıldı 0 deniliyorsa o araba muhtemelen daha önce motorla ilgili büyük bir sıkıntı yaşamış oyüzden o arabaya hiç bulaşmanızı önermem.
Öğrenciyim ve yeni ehliyet aldım. Hem okula gitmekte kullanmak için(haftada 2 gün de şehirlerarası gitmem gerekiyor) hem de acemiliğimi atmak için manuel bir araba almak istiyorum. Bütçe 200 bin kadar o yüzden alınabilecek arabalar çok sınırlı ama bu fiyata bunu yapmak mantıklı mı?
Öğrenciyim ve yeni ehliyet aldım. Hem okula gitmekte kullanmak için(haftada 2 gün de şehirlerarası gitmem gerekiyor) hem de acemiliğimi atmak için manuel bir araba almak istiyorum. Bütçe 200 bin kadar o yüzden alınabilecek arabalar çok sınırlı ama bu fiyata bunu yapmak mantıklı mı?