200 bin TL’ye araba alınır mı?

Ekspertiz zaten motor için önemli arabanin motorunda sıkıntı varsa arabanın 2 katı para ödemek bile zorunda kalabilirsiniz.

Direk tanıdık bir motor ustasına götürülür genellikle eksperle uğraşılmaz. Benim babam arabayı alırken bir motor ustasına göstermişti şaside işlem var mı diye bir de baktırıp almıştı. Bende az çok kaportadan anladığım için kontrol ettim adamlar arka kapak değişti demişlerdi (araç rahmetli kayınpederlerinin olduğu için hakim değillerdi) değişmemiş muhtemelen göçük düzeltme yapmışlar onun dışında hatasızdı.

Bizimkisi yeni model diye eksper yaptırmıştık eski modellerde tabi sizin dediğinizde mantıklı.

Teşekkür ediyorum. Bilmediğim için soruyorum eski arabalarda KM olarak makul seviyeler nerelere kadardır acaba? Ya da çok dikkat etmem gereken bir konu mu?
Hocam düşük bütçede en çok dikkat edeceğin şey aracın muayenesi yeni yapılmış olması yeni muayeneli araç alırsanız muaynesi bitmeden de rahat satarsınız
Çürük vs illaki olur önemli gövde kısmında olmasın yeterli
Motoru yeni yapılmış araç tabi kide daha iyi alırken iyi bir usta yaptıysa bu zamana kadar aracın orijinal motoru ile geldiyse zaten o zaman sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…