200 dolar AWP ve M4 skin onerisi

Bulabilirsen M4A4 Neo-noir ve AWP Asiimov tercih ederdim ben. Uyumlu değiller farkındayım ama sana kalmış hangi skinleri sevdiğine göre seçim yapabilirsin.

Her ikisi için 100-100 olarak mı böldünüz bütçeyi yoksa daha farklı mı? M4A4 veya A1-S için mi öneri istiyorsunuz?

Bakıyorum ama çok kararsızım, önerileriniz var mı acaba?
AWP için Graphite(130$), Electric Hive(45$), Redline(75$), Widlfire(83$), HyperBeast(43$), Asiimov(130$) olabilir göz zevkini bilmediğim için liste kalabalık olacak biraz zevkinden bahsedersen daha rahat olur aslında.

A1-s olur çok önemi yok aslında ama a4'te olur mesela AWP 40 dolar olabilir M4 160 dolar olabilir mesela 30-40 dolar aşabilir.

İkisi toplam 30-40 dolar aşabilir.
M4A4 için önerilerim Neo-Noir, The Emperor, Dragon King, Spider Lily, Desolate Space yönünde olacaktır. Çok ekstrem bu bütçenin üstünü aşan bir skin daha var o da Eye of Horus.

A1-S için önerilerim klasik olarak başlayalım Hyper Beast, onun harici sanırım en favorilerimin arasına çok rahat girebilecek Printsream, Golden Coil olacak.

AWP için önerilerim klasik olarak yine Asiimov, Hyper Beast olabilir. Neo-Noir ve Man-O-War diğer önerim olacaktır.

AWP için graphite(130$), electric hive(45$), redline(75$), widlfire(83$), hyperbeast(43$), Asiimov(130$) olabilir göz zevkini bilmediğim için liste kalabalık olacak biraz zevkinden bahsedersen daha rahat olur aslında.

Çok fazla skinlerle alakam yok aslında sadece en iyi diyebileceğim şey AK-47 imparatoriçeyi çok seviyorum diğer silahlarda buna benzer skinler varsa çok iyi olur.

M4A1-S için Altın Yılan'ı tavsiye ederim. Çok güzel görünüyor ve bu yüzden fiyatı da sürekli artıyor. Hem kullanırsın hem de yatırımlık olur. Az aşınmış olanını alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı