En ucuz Ducky One 3 Mini Brown Switch Siyah %60 Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ducky One 3 Mini Brown Switch Siyah %60 Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.349,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam yurt dışı çok güzel be. Türkiye'de 200 dolar olan klavye orada 100 dolar. Bence gayet güzel bir klavye bir ara Adeks'e gitmiştim orada deneme şansım olmuştu.
Hocam yurt dışı çok güzel be. Türkiye'de 200 dolar olan klavye orada 100 dolar. Bence gayet güzel bir klavye bir ara Adeks'e gitmiştim orada deneme şansım olmuştu.
Umarım sen de taşınma fırsatı bulursun. 2 yıl önce taşındım babam vasıtasıyla. Klavye konusunda bir hata yapmıştım ve g213 almıştım Türkiyede çok beğeniliyor diye, R tuşu ya basmıyor ya da iki kere basıyor bugün bozuldu sinirim aşırı bozuldu güzel bir klavye alıp rahat etmek istiyorum.
Umarım sen de taşınma fırsatı bulursun. 2 yıl önce taşındım babam vasıtasıyla. Klavye konusunda bir hata yapmıştım ve g213 almıştım Türkiyede çok beğeniliyor diye, R tuşu ya basmıyor ya da iki kere basıyor bugün bozuldu sinirim aşırı bozuldu güzel bir klavye alıp rahat etmek istiyorum.
g213 aslında güzel ama kullanabilene. gerçekten şu klavyeyi türkiyede 0 sorunlu kullananı bulup çeyrek altın takmak gerek. neyseki logitech bu durumlarda sırf memnuniyet için direk 2. ci klavyeyi gönderiyor.
Keychron ve attığınız site çok iyi. Eğer kasanızın yanında switch ve keycaps çıkarıcı gelmezse alabilirsiniz ve beğendiğiniz parçaları atmayı unutmayın yine pişman olmayın.
Merhaba, yurt dışında yaşıyorum ve yazılımcıyım. Bazen oyunlar oynuyorum. Kod yazarken rahat olan ve hissiyatı kusursuz olan bir klavye istiyorum bütçe 200 dolar.