200 Dolar Mini klavye önerisi

Ducky fena durmuyor.

Aslinda cok guzel olabilir boyle tatli gozuken bir klavye ayarlayabilirim.

Arkadaşlar bu klavye için ne düşünüyorsunuz güzel midir yani ilk tercihim olmalı mı?

Hocam yurt dışı çok güzel be. Türkiye'de 200 dolar olan klavye orada 100 dolar. Bence gayet güzel bir klavye bir ara Adeks'e gitmiştim orada deneme şansım olmuştu.

Aslinda cok guzel olabilir boyle tatli gozuken bir klavye ayarlayabilirim.

Arkadaslar bu klavye için ne düşünüyorsunuz güzel midir yani ilk tercihim olmalı mı?
Hocam bana hala custom yapmak mantıklı geliyor. Eğer isterseniz nasıl ses istediğinize bağlı switch falan da önerebilirim.

Hocam yurt dışı çok güzel be. Türkiye'de 200 dolar olan klavye orada 100 dolar. Bence gayet güzel bir klavye bir ara Adeks'e gitmiştim orada deneme şansım olmuştu.
Umarım sen de taşınma fırsatı bulursun. 2 yıl önce taşındım babam vasıtasıyla. Klavye konusunda bir hata yapmıştım ve g213 almıştım Türkiyede çok beğeniliyor diye, R tuşu ya basmıyor ya da iki kere basıyor bugün bozuldu sinirim aşırı bozuldu güzel bir klavye alıp rahat etmek istiyorum.

Hocam bana hala Custom yapmak mantıklı geliyor. Eğer isterseniz nasıl ses istediğinize bağlı Switch falan da önerebilirim.

Aslında arkadaşın dediğide doğru 200 dolara çok güzel bir klavye yapılabilir Custom.
hem sadece sizin istediğiniz özellikler bulunmuş olur.

Hocam switch sorunu sizinki eğer klavyenizde hot swap özelliği alırsa aynı switchlerden alıp takabilirsiniz sorununuz çözülür fakat sizinki membran.

g213 aslında güzel ama kullanabilene. gerçekten şu klavyeyi türkiyede 0 sorunlu kullananı bulup çeyrek altın takmak gerek. neyseki logitech bu durumlarda sırf memnuniyet için direk 2. ci klavyeyi gönderiyor.

Siz dediğinizden beri custom klavye yapacağım bir site arıyorum. KBDfans
Bu site nasıl sizce
Keychron ve attığınız site çok iyi. Eğer kasanızın yanında switch ve keycaps çıkarıcı gelmezse alabilirsiniz ve beğendiğiniz parçaları atmayı unutmayın yine pişman olmayın.

Merhaba, yurt dışında yaşıyorum ve yazılımcıyım. Bazen oyunlar oynuyorum. Kod yazarken rahat olan ve hissiyatı kusursuz olan bir klavye istiyorum bütçe 200 dolar.

Cidoo V65 klavyeyi oneririm hocam sesi siszi mest edecektir bende kullanıyorum. Daha uyguna Blitzwolf KB3 PBT keycaps Gateron V2 Pro yellow Switch ile geliyor guzel kasadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…