Huntsman çekişi hoşuma gidiyor, falchion un baya güzel animasyonları var onu seviyorum ve skeleton u da seviyorum da uzun vaade de sıkar mı onu bilemedim.Hangi tür bıçak seviyorsun hocam.
Çok uzun bıçak hocam ekranı kaplıyor resmen birde 1080x1080 de oynuyorum tam eziyet olur bana.Bence Bowie Knife çok güzel bir bıçak, 200 dolarlık bir Bowie öneririm.
Hocam pek memnun değilim açıkçası, en fazla 350 370 gördüm en az 160 gördüm savaş anında 190 210 civarıHocam sade seviyorsan damascus Steel ve stained düşünülebilir ancak biraz bıçak kendini belli etsin diyorsan lore freehand ve bright water düşünülebilir.
Hocam bu arada ikimizin ekran kartı işlemci aynı CS'de kaç FPS alıyorsun.
Hocam pek memnun değilim açıkçası, en fazla 350 370 gördüm en az 160 gördüm savaş anında 190 210 civarı.
240 Hz monitörüm var *
Bright water ya da freehand düşünüyorum şu an da.
Ne demek hocam. Size tavsiyem eğer cs oynuyorsanız çoğunlukla ryzen bir işlemci seçmeniz, am5 ddr5 sistemler çok fazla fps alıyorlar kıskanmıyor değilimBende yakın FPS'ler alıyorum önerimi dikkate aldığın içinde ayrıca teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.