Epic Games'ten almış olduğum GTA V indirmek istiyorum ancak aylık ev internetim 200 GB ve şu an 105 GB kaldı. Sizce nasıl indirebilirim ve ek paket alınabiliyor mu?
Epic Games'ten almış olduğum GTA V indirmek istiyorum ancak aylık ev internetim 200 GB ve şu an 105 GB kaldı. Sizce nasıl indirebilirim ve ek paket alınabiliyor mu?
Bende 100 GB Wi-Fi kullanıyorum bence hiç indirmeyiniz ya da 20 GB falan indiriniz çünkü internet hemen bitiyor 1080p video izlerseniz 1 saatte 3 GB Wi-Fi gidiyor.
Saat 02.00 ile 08.00 arası tüm internetler sınırsız olur. Gece 2'de indirmeyi başlatın, planlı kapatma ile bilgisayarınızı saat 8'de kapattırın. Birkaç günde kotayı harcamadan indirmiş olursunuz.