Veli Efe Femtopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #1 Monitörüm 200 Hz fakat ayarlardan yaptığımda sadece 60 Hz gözüküyor ve üstü gözükmüyor, sebebi nedir?
Monitörüm 200 Hz fakat ayarlardan yaptığımda sadece 60 Hz gözüküyor ve üstü gözükmüyor, sebebi nedir?
Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #2 Veli Efe dedi: Monitörüm 200 Hz fakat ayarlardan yaptığımda sadece 60 Hz gözüküyor ve üstü gözükmüyor, sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Monitörü hangi kabloyla bağlıyorsunuz?
Veli Efe dedi: Monitörüm 200 Hz fakat ayarlardan yaptığımda sadece 60 Hz gözüküyor ve üstü gözükmüyor, sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Monitörü hangi kabloyla bağlıyorsunuz?
Veli Efe Femtopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #3 ÇAĞRl dedi: Monitörü hangi kabloyla bağlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hdmi yaptım ama 200hz göstermedi ya birde ek olarak monitörümde hdmi var, ekran kartımın hdmi girişi yok
ÇAĞRl dedi: Monitörü hangi kabloyla bağlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hdmi yaptım ama 200hz göstermedi ya birde ek olarak monitörümde hdmi var, ekran kartımın hdmi girişi yok
Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #4 Veli Efe dedi: HDMI yaptım ama 200Hz göstermedi ya Bir de ek olarak monitörümde HDMI var, ekran kartımın HDMI girişi yok. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü ile mi kullanıyorsunuz?
Veli Efe dedi: HDMI yaptım ama 200Hz göstermedi ya Bir de ek olarak monitörümde HDMI var, ekran kartımın HDMI girişi yok. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü ile mi kullanıyorsunuz?
Veli Efe Femtopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #5 ÇAĞRl dedi: Dönüştürücü ile mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hdmi-dvi ile dönüştürüyorum
ÇAĞRl dedi: Dönüştürücü ile mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hdmi-dvi ile dönüştürüyorum
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.311 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #6 DVI portundan 200 HZ alamazsın, desteklemez.
Veli Efe Femtopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #7 totra_proska dedi: DVI portundan 200 HZ alamazsın, desteklemez. Genişletmek için tıkla... Yani sorunum şuan, ekran kartı değil mi?
totra_proska dedi: DVI portundan 200 HZ alamazsın, desteklemez. Genişletmek için tıkla... Yani sorunum şuan, ekran kartı değil mi?
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.311 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #8 Veli Efe dedi: Yani sorunum şuan, ekran kartı değil mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartında başka ne çıkışlar var. Sadece DVİ varsa tek yapabileceğin DP olan ekran kartı almak.
Veli Efe dedi: Yani sorunum şuan, ekran kartı değil mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartında başka ne çıkışlar var. Sadece DVİ varsa tek yapabileceğin DP olan ekran kartı almak.
Veli Efe Femtopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #9 totra_proska dedi: Ekran kartında başka ne çıkışlar var. Sadece DVİ varsa tek yapabileceğin DP olan ekran kartı almak. Genişletmek için tıkla... Dostum dvi hariç farklı bir giriş yok, şaka gibi Diğerleri boşta
totra_proska dedi: Ekran kartında başka ne çıkışlar var. Sadece DVİ varsa tek yapabileceğin DP olan ekran kartı almak. Genişletmek için tıkla... Dostum dvi hariç farklı bir giriş yok, şaka gibi Diğerleri boşta
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.311 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #10 Veli Efe dedi: Dostum dvi hariç farklı bir giriş yok, şaka gibi Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun DisplayPort bulunan bir ekran kartı alman lazım.
Veli Efe dedi: Dostum dvi hariç farklı bir giriş yok, şaka gibi Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun DisplayPort bulunan bir ekran kartı alman lazım.