200 Hz monitör önerisi

Snowyz

Decapat
Daha fazla  
Hepinize merhaba. Sistemim bu şekilde.
Rekabetçi oyunlarda en az 200 FPS alacağım için 200 Hz bir monitör almak istiyorum.
En fazla 4200 TL olsun.
Bunu önerir misiniz?

Son düzenleme:
Hepinize merhaba. Sistemim bu şekilde.
Rekabetçi oyunlarda en az 200 FPS alacağım için 200 Hz bir monitör almak istiyorum.
Bütçem 4200 TL.
Bunu önerir misiniz?
VA panel sıkıntı. Twisted minds markasını ilk defa duydum fikrim yok, iyi markaysa kusuruma bakmayın. Bence bütçeyi arttırın az daha bekleyin sonra daha iyi monitör alırsınız.

Şu an yeni sistem aldım monitör yok. Hemen almam lazım.
İdareten kullanabileceğin birşey yok mu?

Bunu alın o zaman. İyidir güzeldir.

İdareten kullanabileceğin bir şey yok mu?

Yok maalesef.

İdareten kullanabileceğin birşey yok mu?

O maalesef bütçemi çok aşar.

Bu monitörü bir haftadır kullanıyorum. Va panel olduğuna bakmayın. SmartMBR ve Overdrive ayarları ile ghosting neredeyse kalkıyor. Fiyatına göre harika performans ayrıca IPS panellere göre muhtesem bir siyah performansı var. Film izlerken bayilabilirsiniz. Bence sRGB oranı muadili AOC monitöre göre biraz geride kalıyor fakat işinizi görecektir. Parlaklığı güzel. Kontrast oranı da tatmin edici. Gecikme ve input lag değerleri zaten çok iyi. Düşünebilirsiniz bu modeli de.

Bu monitörü bir haftadır kullanıyorum. VA panel olduğuna bakmayın. SmartMBR ve OverDrive ayarları ile ghosting neredeyse kalkıyor. Fiyatına göre harika performans ayrıca IPS panellere göre muhteşem bir siyah performansı var. Film izlerken bayilabilirsiniz. Bence sRGB oranı muadili AOC monitöre göre biraz geride kalıyor fakat işinizi görecektir. Parlaklığı güzel. Kontrast oranı da tatmin edici. Gecikme ve input lag değerleri zaten çok iyi. Düşünebilirsiniz bu modeli de.

O kadar çıkmam imkansız çünkü daha oyun alacağım.

Hocam bir buna bakabilirsiniz fiyat asıyor farkındayım
Pardon yeni gördüm başka bir arkadaş ta bu sistemi atmış

Hocam bende yeni sistem alacağım monitör olarak da şunu alacağım sizde bir bakın derim.
LG utragear 24GN60R-B

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı