$200 klavye önerisi

Ignister

Centipat
Ailem şu an yurtdışında olduğu ve gelecek haftaya dönecekleri için ( ki umarım dönebilirler çünkü uçuş yasağının gelmesinden endişe ediyorum) sahip olduğum doların bir kısmıyla klavye alma ihtimalim doğdu ve Steelseries Apex M500'ümü şahsen 2016'nın başından beri severek kullansam da canım artık yeni bir şey almak istedi. Şahsen bütçem çok fazla olduğu için ne almak istediğimden bende emin değilim, başta Razer Blackwidow Chroma almak istedim fakat sonra Steelseries klavyesinden ona geçişimde adaptasyon sorunu yaşayacağımı düşündüğüm için vazgeçtim, sonra aynı markadan olduğu ve çoğu site ve inceleyen Youtue kanalının aşırı övdüğü Steelseries Apex Pro'yu almak istedim fakat klavye çok pahalı olduğu için onu tam efektifliğiyle kullanabilir miyim emin olamadım, ayrıca klavyenin görünümü beni çok tatmin etmedi; çok iyi bir klavye olduğuna eminim ama çoğu insandan Steelseries ürünlerinin kulaklık harici kötü olduğu duyumu da aldım. Açıkçası beni aşırı uzun süre tutacak ve her konuda basitçe ayarlamalar yaparak kullanabileceğim bir klavye istediğim için; fakat çok emin olamadığım için bu konuda bilgi sahibi olan insanlara sormak istiyorum; 100-200 dolar arası bir bütçe ile hangi klavyeyi almamı önerirsiniz? Sizce klavyelere adaptasyon sürecini göz önünde bulundurarak mı almalıyım yoksa yeni bir markanın klavyesine alışmam çok sürmeyecek midir? Şahsen yabancı bazı arkadaşlarım HyperX ürünleri de önerdi ki kulaklığım ve farem zaten HyperX; oldukça memnunum. Fakat klavyemi şu an kullandığım gibi Steelseries'mi almalıyım yoksa HyperX yada Razer marka bir ürün mü almalıyım; dediğim gibi sizin tavsiyenizi istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı